Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Sastamalassa odotetaan vilkasta lähimatkailukesää

Sastamalan kaupungin matkailu eli Visit Sastamala toteuttaa kesäkuussa jokavuotisen markkinointikampanjan yhteistyössä Sastamalan matkailun kärkikohteiden kanssa. Kampanjassa tuodaan näkyvyyttä Sastamalan vetovoimaisimmille kohteille ja samalla koko alueelle. Kampanja on aiempien vuosien kaltainen, mutta tällä kertaa ajoitus on hieman myöhäisempi, johtuen alkukesän epävarmasta tilanteesta ja kesälehtien siirretystä ajankohdasta.

- Koronan vaikutus matkailuun on aivan valtava, mutta tilanne on kuitenkin rauhoittunut ja odotamme tälle kesälle vielä paljon kotimaanmatkailijoita, kertoo Sastamalan kaupungin matkailu- ja tapahtumatuottaja Teresa Herrero Vidfelt. Lähes kaikki kohteet saadaan avattua tänä kesänä, mutta valitettavasti suurimmat tapahtumat, kuten Vanhan kirjallisuuden päivät ja Sastamala Gregoriana jouduttiin siirtämään ensi vuoteen, samoin kuin muutama muukin tapahtuma ja kesäteatteriesitys, Herrero Vidfelt harmittelee.

Herrero Vidfelt on iloinen, että ihmiset ovat löytäneet jo keväällä Sastamalan upeat luontokohteet ja uskoo tämän ennustavan myös muun lähimatkailun suosiota.

Kärkikohteilla näkyvyyttä koko Sastamalalle

Kesän markkinointikampanjassa ovat mukana  Herra Hakkaraisen talo, Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi, Kiviniityn Kotieläinpuisto, Lakeside Gof, Tyrvään Pappila ja Ellivuori Resort.

- Meillä on paljon hienoja kohteita ja tekemistä hyvin monenlaisille kohderyhmille. Jo valmiiksi tunnetuilla kärkikohteilla saamme matkailijat tutustumaan koko alueen tarjontaan, kertoo Herrero Vidfelt.

Kampanja näkyy laajasti Pirkanmaalla ja Satakunnassa. Näkyvyyttä ja kuuluvuutta on otettu muun muassa medioista, verkosta ja radiosta. Lisäksi kampanjaan on valjastettu Visit Sastamalan omat sosiaalisen median kanavat ja verkkosivut. Koostettu kampanjasivu löytyy osoitteesta www.visitsastamala.fi/kesa 

Kesäasukkaat saavat omaa postia

Muuta alueen ja kohteiden markkinointia Visit Sastamala ja kaupungin markkinointi toteuttavat muun muassa lähistön paikallislehtien kesälehdissä sekä Satakuntaseikkailussa, lähialueiden tienvarsien led-näytöissä sekä sosiaalisen median kanavissa. Hashtagit #sastamala ja #visitsastamala nostavat esiin julkaisut, joita jaetaan mielellään myös Visit Sastamalan ja Sastamalan kanavissa. Sastamalaa markkinoidaan myös yhdessä Vammalan yrittäjien kanssa toista kertaa toteutettavalla kesäasukkaille suunnatulla postituskampanjalla sekä mainoksilla muun muassa suurta suosiota nauttivissa luontokohteissa.

Seuraa Sastamalaa:

facebook.com/visitsastamala

instagram.com/visitsastamala

facebook.com/Sastamalankaupunki/

www.visitsastamala.fi

www.sastamala.fi

Takaisin