Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Sastamala ottaa koekäyttöön Kuntakortti-palvelun

Sastamalan kaupunki ottaa koekäyttöön MDI Public Oy:n ja Robonomist Oy:n kunnille tuottaman Kuntakortti-palvelun. Palvelu on kehitetty kuntien tiedolla johtamisen tueksi. Kuntakortissa on esitetty kunnan kehitystä kuvaavat keskeisimmät tilastotiedot yhteen dokumenttiin koostettuna ja valmiiksi visualisoituna. Kunnan elinvoimaa koskevat tilastotiedot ovat helposti luettavassa muodossa suoraan tulostusvalmiina pdf-tiedostona.

  • Kuntakortti tarjoaa tietoa keskeisistä ja aluekehityksen kannalta kerrannaisvaikutuksiltaan merkittävistä muuttujista sekä yhteenvedon.
  • Tietosisältö koostuu tilastokeskuksen ja THL:n Sotkanet-palvelun maksuttomista ja maksullisista indikaattoreista. Robotti hakee kuntaa koskevat tiedot Tilastokeskuksen ja THL:n Sotkanet-palvelun rajapinnoilta ja tarkistaa kunnan tunnusluvut päivittäin. Näin kuntakortissa on aina uusimmat tiedot mukana (kuukausitaso, kvartaalitaso, vuositaso) lähtöaineistojen mahdollistamissa puitteissa.
  • Tietosisällöt päivittyvät automaattisesti tietojen päivittyessä tiedon tuottajien tietokantoihin.

Linkki päivittyvään Sastamalan kuntakorttiin löytyy Sastamalan kaupungin kotisivuilta osoitteesta www.sastamala.fi/kuntakortti

Takaisin