Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Perhepalveluverkosto

Perhepalveluverkostolla tarkoitetaan kaikkia lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskenteleviä tahoja ja heidän työntekijöitään. Sastamalan perhepalveluverkosto on Sastamalan kaupungin alueella toimivien erillisten ja itsenäisten organisaatioiden muodostama yhteinen rakenne. Koko perhepalveluverkoston yhteinen päämäärä on asukkaiden elämänhallinnan vahvistaminen, joka on kaiken perhepalveluverkoston toiminnan perustana ja vaikutuksena kaikille niille muille toiminnoille, joita lasten, nuorten ja perheiden palveluissa saadaan aikaan.

Perhepalveluverkosto toimii siten, että pois lähettämisen sijaan asukas saa avun moniammatillisen verkoston kautta. Tavoitteenamme on, että perheille annetaan tukea riittävän varhaisessa vaiheessa ja riittävän tehokkaasti; verkoston toiminta on oikea-aikaista ja oikein mitoitettua. Moniammatillinen verkosto tekee työtä ja etsii ratkaisuja yhdessä. Näin ollen yksittäinen toimija ei joudu umpikujaan vaan yhteistyöstä tulee yhteistä työtä lasten, nuorten ja perheiden tueksi.

Perhepalveluverkosto kehittää yhdessä uusia toimintamalleja, materiaaleja ja innovaatioita lasten, nuorten ja perheiden palveluihin. Alla olevasta kuvasta näet mitä kaikkea Sastamalan perhepalveluverkosto pitää sisällään. 

Perhepalveluverkosto 2017

(Tässä linkki suurempaan kuvaan)

 

Perhepalveluverkoston toimintaan liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä hyvinvointikoordinaattori Jenni Sorsaan: jenni.sorsa@sastamala.fi tai 040 1848 378

 

Perhepalveluverkoston posteri, 2017