Ranta-Kukkuri - Sastamalan kaupunki

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

PÄÄVALIKKO
Palaa ylös

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Ranta-Kukkuri

Oma koti Rautaveden kansallismaisemaan

Haaveiletko asuvasi omassa talossa? Unelmoitko järvimaisemista ja luonnon läheisyydestä? Arvostatko helposti saavutettavaia palveluita ja keskustan läheisyyttä? Tulevaisuuden kotisi saattaa sijaita Sastamalan Ranta-Kukkurissa!

Sastamalaan, Rautaveden rantamaisemiin alkaa tänä kesänä nousta ainutlaatuinen omakotialue. Ranta-Kukkuri on vain parin kilometrin päässä Sastamalan keskustasta, Tampereentien varressa. Tampereen länsipuolelle matka-aikaa kertyy valtatie 12:sta pitkin vain reilu puoli tuntia. Alue on silti luonnontilaista kallioista metsämaastoa lenkkipolkuineen ja omine uimarantoineen. Katso kartta alueen sijainnista ja etäisyyksistä.

Luonnonkauniilla, rakentamattomalla alueella on myynnissä 16 omakotitonttia. Halvin pohjahinta on 20 000 euroa. Tontit myydään tarjouskilpailun perusteella. Tarjouksia voi jättää 31.5.2017 saakka. Tarjouskilpailun jälkeen kaupunki tekee varauspäätökset nopeasti, jotta rakentajat pääsevät viipymättä töihin. Ripeästi rakentaen ensimmäiset perheet pääsevät uuteen kotiin jo jouluksi.

Tonttivaraukset tehdään Pihatie-palvelun kautta. 

Rakennuspaikkojen-hinnoitte

 

Tarkemmat tonttitiedot

Rakentamistapaohje

Tiedustelut ja esittelyt: Arto Vuorijärvi, puh. 050 330 1441 arto.vuorijarvi@sastamala.fi tai Ullamaija Niemi-Sankari, puh. 040 138 2055, ullamaija.niemi-sankari@sastamala.fi