Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Sastamalan kaupungin etsivä nuorisotyö

 

TIEDOTE!

Sastamalan kaupungin etsivässä nuorisotyössä noudatetaan eri viranomaisten ohjeita asiakaspalvelun järjestämisessä Covid-19 tilanne huomioiden. Palvelua järjestetään ja tuotetaan lähi- ja etäpalveluna tilanteesta riippuen. Kaikissa tilanteissa yhteyden saa puhelimitse ja sähköpostilla.

 

Oletko nuori, peruskoulun päättänyt, alle 29-vuotias, joka on jäänyt vaille opiskelu- tai työpaikkaa tai kaipaat apua erilaisten palveluiden hakemiseen? Tai nuoren läheinen, joka olet huolestunut hänen tilanteestaan?

Etsivä nuorisotyö on omaa paikkaansa ja suuntaansa etsiville nuorille tarkoitettu vapaaehtoinen, maksuton ohjauspalvelu. Meihin voi ottaa yhteyttä, kun tuntuu siltä, että elämässä tarvitaan tukea ja ohjausta oman tien löytymiseen. Etsivä nuorisotyö tukee, auttaa ja ohjaa koulutukseen tai työelämään hakeutumisessa sekä muiden palveluiden tarpeen kartoituksessa.

Viranomaiset ovat velvollisia ilmoittamaan alle 25-vuotiaan nuoren tiedot etsivään nuorisotyöhön kun nuori keskeyttää 2. asteen opinnot, varusmiespalveluksen tai muuten kokevat huolta nuoren tilanteesta.

Etsivän nuorisotyön ilmoitus- ja suostumuslomake (Word)

Etsivä nuorisotyö lähtee nuoren tarpeista ja toiveista, tavoitteena on motivoida ja kannustaa nuorta etsimään ja löytämään oma paikkansa opinnoissa, työelämässä ja vapaa-ajalla. 

Ota rohkeasti yhteyttä! 

Löydät meidät myös Facebookista (Sastamalan seudun etsivä nuorisotyö). Ilmoitamme Facebookissa lomista ja muista poikkeuksista tavoittamisen suhteen.


Etsivät nuorisotyöntekijät

Taru Meriläinen puh. 040-1368313

Anri Perälä puh. 040-3542382


Sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@sastamala.fiToimipisteemme sijaitsee työllisyyspalveluiden yhteydessä osoitteessa Asemakatu 15, Sastamala ja ryhmäpalvelut Asemakatu 25 ( entinen rautatieasema), Sastamala.  

Etsivän nuorisotyö toimii Sastamalan kaupungin työllisyyspalvelut ja sosiaalinen kuntoutus -toimintayksikön alaisuudessa. Etsivän nuorisotyön vastuuhenkilönä toimii työllisyyspalvelupäällikkö Tiina Leppäniemi. Yhteystiedot; etunimi.sukunimi(@)sastamala.fi, puhelin 040 668 3961.