Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Työllistymistä edistävät palvelut

Sastamalan kaupungin työllisyyspalvelut järjestää ja tuottaa Sastamalalaisille ja Punkalaitumelaisille palveluja työllistymisen edistämiseksi. Palvelut on suunnattu kaikille kuntalaisille.

Työttömille työnhakijoille tarjoamme erilaisia työllistymistä edistäviä palveluja ( myös aktiivimallin ehdot täyttävät palvelu) kuten kuntouttava työtoiminta, työkokeilu, ura- ja työvalmennus jne. Työllisyyspalvelujen palveluohjaajan kanssa yksilöllisesti selvitetään asiakkaan palvelutarve ja annetaan henkilökohtaista ohjausta palveluihin hakeutumiseksi. Palveluohjaaja ohjaa tarvittaessa asiakkaita myös muiden palvelujen piiriin. Työnhakija-asiakkaat saavat urasuunnitelmiin ohjausta, tietoa alueen työmarkkinatilanteesta ja työllistymisvaihtoehdoista. Työllistymistä edistävissä palveluissa on mahdollisuus kartoittaa omaa osaamistaan, kehittää työelämävalmiuksiaan ja osaamistaan vastaamaan työnantajien tarpeita. Työllistymistä edistäviä palveluja järjestetään myös muissa kuin kaupungin yksiköissä.

Kuntouttavaa työtoimintaa voidaan lain mukaan järjestää kunnan ja kuntayhtymien yksiköiden lisäksi, valtion virastoissa sekä järjestöissä ja yhdistyksissä.

Työkokeiluja voidaan edellisten paikkojen lisäksi järjestää myös yrityksissä ja koulutuskokeiluja oppilaitoksissa. Valmennuspalveluja on tarjolla usean eri tahon tuottamana.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä!

 

YHTEYSTIEDOT;

Sastamalan kaupunki työllisyspalvelut, Sastamala/ Punkalaidun 

 

Palveluohjaajat:


- Anna-Maija Tuomisto, puh. 0400 229 152

- Taina Kaapu  puh. 040 488 0254

- Sari Korpela puh. 050 340 2030

- Taru Meriläinen puh. 040-1368313

Työllisyyspalvelupäällikkö Tiina Leppäniemi puh. 040 668 3961

sähköpostit ovat muotoa; etunimi.sukunimi@sastamala.fi