Sastamalan kaupungin työllisyyspalvelut - Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Työteekki

Sosiaalinen kuntoutus

Työllistymistä edistävät palvelut

Etsivä nuorisotyö

Hyvinvoinnin edistäminen

Sastamalan kaupungin työllisyyspalvelut

Sastamalan kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa työnhakuun, työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluja työttömille työnhakijoille. Palvelut on kohdistettu pääasiallisesti pitkään työttömänä olleille ja nuorisotakuun piiriin kuuluville nuorille. Kaupungin työllisyyspalveluiden kautta Sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista palvelua ja tukea työllistymiseesi. 

Alueelliset työvoima- ja yrityspalvelujen kokeilut, jotka käynnistyivät 1.8.2017, ovat päättyneet 31.12.2018. Alla on TE-hallinnon tiedote asiakaspalvelun muutoksista.

http://www.emaileri.fi/g/l/253229/0/0/3232/1167/9
 

Sastamalan kaupungin työllisyyspalvelut palvelevat kokeilun asiakkaita 31.12.2018 asti normaalisti.

Vuoden 2019 alusta teemme yhteistyötä monialaista tukea tarvitsevien työllistymiseen liittyen TE-hallinnon, Kelan ja sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa. Teemme aktivointiin liittyvät suunnitelmat ja velvoitetyöhön ohjaamisen yhteistyössä Te-hallinnon kanssa. Tarjoamme myös urasuunnittelun ja työllistymisen tuen palveluja kaikille Sastamalalaisille, asiakkaan omiin yhteydenottoihin perustuen. Ota siis yhteyttä jos tarvitset apua, tukea ja ohjausta työnhakuun liittyvissä asioissa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot 


Työttömien terveystarkastukset

Maksuttomat terveystarkastukset ovat tarjolla kaikille työttömille työnhakijoille. Työtön voi itse omatoimisesti hakeutua terveystarkastuksiin ottamalla yhteyttä oman kaupunginosan neuvolaan ( Sotesin palvelut) ja varaamalla sieltä ajan.

Sastamalan kaupungin/työllisyyspalvelujen asiakkaana Sinulla on mahdollisuus päästä myös työttömien terveystarkastukseen lähetteellä. Oma palveluohjaajasi huolehtii silloin ajanvaraukseen liittyvän asian. Työttömien terveyspalveluihin liittyvästä valtakunnallisesta ohjeistuksesta löydät tietoa mm. Sosiaali- ja terveysministeriön STM.n sivuilta.

Työttömien terveyspalvelujen järjestäminen