Sastamalan kaupungin työllisyyspalvelut - Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Asiakaspalvelun yhteystiedot

Työpalvelut

Sosiaalinen kuntoutus

Työllistymistä edistävät palvelut

Etsivä nuorisotyö

Hyvinvoinnin edistäminen

Sastamalan kaupungin työllisyyspalvelut

Sastamalan kaupungin työllisyyspalvelut tarjoaa työnhakuun, työllistymiseen ja osaamisen kehittämiseen liittyviä palveluja työttömille työnhakijoille. Palvelut on kohdistettu pääasiallisesti pitkään työttömänä olleille ja nuorisotakuun piiriin kuuluville nuorille. Kaupungin työllisyyspalveluiden kautta Sinulla on mahdollisuus saada henkilökohtaista palvelua ja tukea työllistymiseesi. 

TIEDOTE!

Sastamalan kaupungin työllisyyspalvelut huomioivat palvelujen tuotannossa eri viranomaisten ohjeet Covid-19 tilanteesta. Palvelua järjestetään tilanteen mukaan lähi- tai etäpalveluna. Puhelimitse ja sähköpostilla tavoitat kaikissa tilanteissa.


Sastamalan kaupungin työllisyyspalvelut tekee yhteistyötä monialaista tukea tarvitsevien asiakkaiden työllistymiseen liittyen TE-hallinnon, Kelan, koulutuksenjärjestäjien ja sosiaali- ja terveyspalvelujen kanssa (TYP-työ). Teemme lakisääteisiin kunnan tehtäviin liittyvät aktivointi- ja monialaisetsuunnitelmat ja velvoitetyöhön ohjaamisen yhteistyössä Te-hallinnon kanssa. Tarjoamme myös urasuunnittelun ja työllistymisen tuen palveluja kaikille Sastamalalaisille, asiakkaan omiin yhteydenottoihin perustuen. Ota siis yhteyttä jos tarvitset apua, tukea ja ohjausta työnhakuun liittyvissä asioissa.

Asiakaspalvelun yhteystiedot 


Työttömien terveystarkastukset

Maksuttomat terveystarkastukset ovat tarjolla kaikille työttömille työnhakijoille. Työtön voi itse omatoimisesti hakeutua terveystarkastuksiin ottamalla yhteyttä oman kaupunginosan neuvolaan ( Sotesin palvelut) ja varaamalla sieltä ajan.

Sastamalan kaupungin/työllisyyspalvelujen asiakkaana Sinulla on mahdollisuus päästä myös työttömien terveystarkastukseen lähetteellä. Oma palveluohjaajasi huolehtii silloin ajanvaraukseen liittyvän asian. Työttömien terveyspalveluihin liittyvästä valtakunnallisesta ohjeistuksesta löydät tietoa mm. Sosiaali- ja terveysministeriön STM.n sivuilta.

Työttömien terveyspalvelujen järjestäminen