Ajankohtaista - Kaavoitus - Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Ajankohtaista


Sylvään alueen yleis- ja kehittämissuunnitelma

Suunnitelman tavoitteeena on tutkia alueen kaäyttömahdollisuuksia, kytkeä alueen olemassa olevaan liikenneverkostoon ja mahdollistaa alueen tiivistyminen luontevaksi osaksi kaupunkirakennetta. Yleissuunnitelma ei ole kaava vaan yleispiirteinen, asemakaavoituksen pohjaksi laadittava suunnitelma. Suunnitelmaluonnosvaihtoehdot sekä niistä laaditut havainnepiirrokset ovat nähtävillä kaupungintalolla 17.4.-3.5.2019 välisenä aikana maankäytön tiloissa ja kaupungin "nähtävillä olevat kaavat" internetsivuilla www.sastamalankaupunki.fi.

Yleis- ja kehittämissuunnitelmaa esitellään yleisötilaisuudessa. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki suunnitelmasta kiinnostuneet. Tilaisuus järjestetään Sylvään koulun ruokalassa torstaina 25.4.2019 klo 17.00 alkaen. (Ojansuunkatu 8, 38200 Sastamala) Lisätiedot: kaavasuunnittelija Pinja Ahola puh. 040 506 2520

Ympäristölautakunta


Tiedote rakennetun kulttuuriympäristön täydennysinventoinnin maastotöistä

Sastamalan kaupunki teettää rakennetun kulttuuriympäristön täydennysinventoinnin. Inventointi on maankäyttö- ja rakennuslain (9§) edellyttämä kaavan perusselvitys, joka tehdään asemakaavatyötä varten. Rakennusinventoinnin päivityksen laatii Sweco Ympäristö Oy.  Inventoijat kiertävät alueella tammikuussa 2019 viikolla 1 ja 2. Inventointi ei kohdennu rakennusten sisätiloihin eikä vaadi asukkailta tai kiinteistön omistajilta erityisiä toimia.

Lisätietoa rakennetun ympäristön inventoinnista: projektipäällikkö Maritta Heinilä etunimi.sukunimi@sweco.fi


 

Kyläraitti

Vammala 4