Ulkoliikuntapaikkoja riittää Sastamalassa: ladut, kuntoradat, uimapaikat, luistelualueet, ulkoilu- ja virkistysalueet sekä urheilu- ja pallokentät. - Sastamalan kaupunki

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

PÄÄVALIKKO
Palaa ylös

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Sastamalan ulkoliikuntapaikat

Ulkona, raittiissa ilmassa ihminen virkistyy ja sielu lepää samalla kun kunto kohenee.

Sastamalassa on laaja liikuntapaikkaverkosto niin kesä- kuin talviliikuntaankin: kuntoratoja, hiihtolatuja, uimapaikkoja, luistelualueita, urheilu- ja pallokenttiä sekä ulkoilu- ja virkistysalueita.

Ulkona voit liikkua omatoimisesti, perheen kanssa tai porukassa. Ohjattua toimintaa järjestävät Sastamalan monet urheiluseurat, ks. Urheiluseurat, harrastajaporukat ja yhdistykset.

jääkiekkoa kissa-hiiriUlkoliikuntapaikat ovat kaikkien kaupunkilaisten käytettävissä. Erillisiä harjoitus- ja kilpailuvuoroja voi hakea esimerkiksi urheilukentille. Lisätietoja hakemusmenettelystä saa Käyttövuorojen ja avustusten hakeminen -sivulta. 

Liikuntapaikat löytyvät kartalta osoitteesta: Sastamalan karttapalvelu (Kohteet ja palvelut/Liikunta ja virkistys) Olemme koonneet liikuntapaikkojen sekä ulkoilu- ja retkeilyalueiden karttoja tänne: Kartat

kellujat