Liikuntapalvelut - Sastamalan kaupunki

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

PÄÄVALIKKO
Palaa ylös

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Liikuntapalveluja kaikille!

Sastamala tarjoaa asukkailleen hienot liikuntamahdollisuudet. Urheilukentät, ulkoilualueet, kuntosalit sekä uima- ja jäähallit täyttyvät ilta illan jälkeen iloisista liikkujista, vuosittain kaupungin liikuntapaikoissa järjestetään peräti 21 000 liikuntavuoroa! Urheiluseurojen ohella kaupunki järjestää myös omana toimintana ohjattua liikuntaa lapsille, nuorille, aikuisille, senioreille ja erityisryhmille.

Ilmoittautuminen syksyn ohjattuihin ryhmiin 15.6. alkaen

Nyt on aika ilmoittautua syksyn liikuntaryhmiin: tarjolla on mm. vesiliikuntaa, kuntosalia ja äijäjumppaa. Ryhmät ja aikataulut näet oikean palkin linkistä. Ryhmiin ilmoittaudutaan sähköisesti oikean palkin linkistä "Ryhmiin ilmoittautuminen" ellei toisin ole sanottu.


Lapset uimakouluun sekä palloilu- ja temppuilukerhoon! tyttöuimari

Molskis! Iki-ihanat uimakoulut ovat pyörähtäneet käyntiin Kiikan ja Keikyän uimahalleissa. Joistakin ryhmistä löytyy vielä tilaa. Heinäkuussa alkaa rantauimakoulujen kausi.

Heinäkuun puolivälissä alkavat myös maksuttomat palloilu- ja temppuilukoulut, joissa on vielä vapaita paikkoja. Tarkat lasten kesätoiminnan ajat ja paikat näet sivun oikean reunan linkeistä. Klikkaamalla löydät myös ilmoittatumisohjeet ja -kaavakkeen sekä uimakoulujen hinnat. Halliuimakoulun perusmaksu on 20€ ja rantauimakoulun 5€.


Vinkin vapaa-aikakeskus / Liikuntatoimisto

Liikuntapaikat ja -palvelut ovat kaikkien kuntalaisten käytettävissä. Käyttövuoroja voivat hakea yhdistykset, yritykset, muut yhteisöt sekä yksityishenkilöt. Liikuntapaikkoja suunnittelee ja pitää kunnossa Liikuntapalvelut, joka myös ohjaa niiden käyttöä.

 
Löydät meidät myös Facebookista nimellä Sastamalan liikuntapalvelut: https://www.facebook.com/sastamalanliikuntapalvelut

Karttapohjainen palautenauhavoimistelua


 
liikuntapalvelut toimintakertomus 2016