Sastamalan kaupunki

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

PÄÄVALIKKO
Palaa ylös

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Vuokra-asunnot

Sastamalassa on runsas ja monipuolinen vuokra-asuntotarjonta.
Sastamalan Vuokratalot Oy on kaupungin omistama vuokrataloyhtiö, jonka hallinnassa on n. 569 huoneistoa. Kaupungin omistuksessa on n. 362 huoneistoa, joista suurin osa erityisryhmien asuntoja.

Vapaita asuntoja voi tiedustella asuntosihteeri Satu Kerviseltä, puh. 040 138 2058 tai seuraavasta linkistä -> VAPAAT ASUNNOT

Asuntoja voit kysyä myös heinäkuussa, kaupungintalon sulkuaikana puhelimitse 040 138 2058 tai sähköpostitse satu.kervinen@sastamala.fi .

HUOM!!! OPISKELIJAT! PERUUTUKSEN TAKIA VAPAANA MUUTAMA KERROSTALOYKSIÖ! TEE HAKEMUS VIIMEISTÄÄN 24.7.2017.

Kiikoisista vuokrattavissa eri kokoisia liike- ja toimistotiloja, kysy lisää asuntosihteeriltä tai kiinteistöpäälliköltä puh. 040 669 2340.

HUOM!!! Sastamalan Vuokratalot Oy:n kädenojennus opiskelijoille!!! Lousaja I-IV, Kannintie 2, 4, 6 ja 8 vuokra-asuntojen vuokraa alennetaan opiskeluajaksi, kiinteä 8,50 €/jm2/kk (max 3 vuotta), sisältäen käyttösähkön ja nettiyhteyden. Näistä kohteista vain 1 km ammattikoululle. Laita hakemukseen liitteeksi opiskelijatodistus, uusilta opiskelijoilta kopio valintakirjeestä. Perheasunnot voidaan vuokrata myös soluasuntoina. Kerää mukava porukka, ja vuokratkaa asunto yhdessä! Lisätietoja asuntosihteeriltä.

Suurimmassa osassa asuntojamme on nyt valokuituyhteydet ja vuokraan sisältyvä Lounean 4/2M nettiliittymä.


Vuokra-asunnon haku:

Halutessasi hakea Sastamalan kaupungin vuokra-asuntoa, täytä asuntohakemus. Hakemus on voimassa 3 kk ja sillä olet hakijana sinä aikana vapautuviin asuntoihin. Asuntohakemuksen voi tehdä sähköisesti seuraavasta linkistä ->ASUNTOHAKULOMAKE tai kirjallisesti lomakkeella, jonka voi noutaa Sastamalan Tilakeskuksesta (kaupungintalo, 2. kerros) tai Sastamalan kirjastoilta. Lomakkeen voi myös tulostaa seuraavasta linkistä ->
Asuntohakemus Pdf tai Asuntohakemus Word

Hakemuksesta on tärkeää käydä ilmi perustelut asunnon hakemiselle. Sähköisessä lomakkeessa laittakaa nämä kohtaan lisätietoja (hakemuksen loppuun).

Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan.  Hakemuksen liitteeksi tulee toimittaa hakijoiden tulo- ja verotodistukset.

Vuokrasopimuksen irtisanominen on suoritettava kirjallisesti. Irtisanomisaika on yksi kuukausi. Irtisanomisaika lasketaan alkavaksi sen kuukauden viimeisestä päivästä, jona irtisanominen on suoritettu. Suorita irtisanominen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa muuttosi varmistuttua. Irtisanomisilmoituksen voit noutaa Sastamalan Tilakeskuksesta tai seuraavasta linkistä -> IRTISANOMISILMOITUS. (tulosta ja täytä)

Liitteet, kirjalliset hakemukset ja irtisanomiset osoitteeseen:

Sastamalan Tilakeskus
Aarnontie 2 A, PL 23
38201  SASTAMALA