Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Kaupungin koronatilannetiedotteet

Kaupungin koronainfo

Oma kauppa-apu

Päivitys ma 25.5. klo 8:30

Palvelu on viimeisen kerran käytössä 6.7.2020

 

Kauppa-apu -palvelussa noudatetaan palveluliikenteen kesäaikatauluja. Keskustan alueen asiakkaiden tilaukset jaetaan kesäkuussa kahtena eri päivänä keskiviikkona ja perjantaina. Jokainen nykyinen asiakas kontaktoidaan puhelimitse, ja mahdollinen muutos kauppa-avun jakelupäivään ilmoitetaan samassa yhteydessä. Palveluun ei voida ottaa enää uusia asiakkaita.


Tilaukset puhelimitse 14.5.2020 alkaen ma-pe klo 12-15

• Reitti- ja aikataulumuutokset mahdollisia, asiakkaat kontaktoidaan puhelimitse ennen muutoksia.
• Palvelu jatkuu toistaiseksi

 

Sastamalan kaupungin koordinoima, yhteistyössä palveluliikenteen ja paikallisten elintarvikekauppiaiden ja -yrittäjien kanssa järjestettävä Oma kauppaa-apu -palvelu.

Palvelu on tarkoitettu nykyisen palveluliikenteen eli palikuljetusten asiakkaiden ja koronaviruksen riskiryhmään kuuluvien kuntalaisten tueksi.

Palvelun järjestäminen on vasta kokeilukäytössä ja palvelua tarjotaan tällä hetkellä Läntisen alueen (Kiikka, Keikyä, Kiikoinen) sekä vanhan Vammalan alueen palikuljetusten asiakkaille sekä alueiden riskiryhmiin kuuluville.

Palvelun työntekijät ovat kaupungin Sivistyspalveluilta vapautuvaa henkilökuntaa, joten asiakkaat voivat käyttää palvelua luottavaisin mielin.

Toimi näin

Läntinen alue (Kiikka, Keikyä Kiikoinen)

  • Tilaa palvelu arkisin klo 12-15 numerosta 040 776 2473.
  • Palvelun tilaus tulee tehdä viimeistään oman alueen palikuljetusta edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä.
  • Palveluliikenteen reitit ja aikataulut 
    Mikäli jokin asia askarruttaa voit kysyä neuvoa tilausnumerosta!

Vanhan Vammalan alue

  • Palvelu tilataan arkisin klo 12-15 numerosta 040 595 7626.
  • Kuljetukset paliaikataulun mukaisesti (Palveluliikenteen reitit ja aikataulut), keskusta alueella (Kaukolan, Lousajan, Marttilan, Varilan, Hopun, Myllymaan ja Vaununperän rajaama alue) keskiviikkoisin.
  • Palvelun tilaus tulee tehdä viimeistään oman alueen palikuljetusta edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä (keskusta-alueella tiistaina klo 15 mennessä).
  • Mikäli jokin asia askarruttaa voit kysyä neuvoa tilausnumerosta!

Ensimmäisen kerran tilatessaan palvelua asiakkaalta kysytään hänen henkilötietonsa (koko nimi, henkilötunnus, osoite ja puhelinnumero sekä mahdollinen etukortin numero). Asiakkaan henkilötiedot luovutetaan sovitulle elintarvikekauppiaalle tai -yrittäjälle, jotta hän voi tehdä asiakkaalle asiakastilin. Lisäksi asiakkaan henkilötiedot luovutetaan Sastamalan kaupungin palvelusihteerille, joka hoitaa kauppakassi -palvelun käytön laskutuksen.

Läntisen alueen kuljetuksen järjestää Vammalan Palveluliikenne ja elintarvikeostokset kerätään K-Market Torikeskuksesta. Palvelun hinta on viisi (5) euroa/kerta, mikä laskutetaan Sastamalan kaupungin toimesta jälkikäteen. Palvelun hinta sisältää asiakkaan ostosten keräilyn ja ostosten kotiin toimituksen. K-Market Torikeskus puolestaan laskuttaa asiakkaan kauppaostokset kerran kuukaudessa ja lähettää laskun kotiin, laskulla on 14 päivän maksuaika.

Palveluliikenteen asiakkaisiin ollaan yhteydessä

Sastamalan kaupungin sekä Sotesin Ikäpisteen työntekijät soittavat nykyisille palikuljetuksen asiakkaille viikoilla 14-15 (31.3.-10.4.2020) ja kontaktoivat kuljetuksia käyttävät asiakkaat. 

Palikuljetukset ovat asiointiliikennettä kyliltä kuntakeskuksiin, kaupungilla ja liikennöitsijöillä on voimassa oleva sopimus palikuljetusten liikennöinnistä. Normaali Palveluliikenne toimii edelleen. Kyyti tilataan voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti.

Sotesin ja työllisyyspalveluiden järjestämät ja sopimuksen mukaiset ikäihmisten kauppa-asioinnit eivät sisälly tähän palveluun.