Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Terveydenhuolto

 • Terveydenhuollon toimintaa keskitetään keskiviikosta 18.3. lähtien pääterveysasemalle henkilökunnan riittävyyden ja toiminnan turvaamiseksi. Ei kiireellisiä toimintoja lähdetään vaiheittain vähentämään. Resurssia siirretään akuuttiin kiireelliseen toimintaan.

 • Terveydenhoidon viranomaiset pyytävät Sastamalan alueen työnantajilta joustavuutta sairaslomien myöntämisiin liittyviin käytäntöihin. Vastaanotoilla ei toistaiseksi kirjoiteta sairauslomatodistuksia.

 • Vierailuita terveyskeskussairaalaosastoille sekä vanhusten ja vammaisten erilaisiin palveluasumisyksiköihin ei sallita toistaiseksi potilaiden ja asiakkaiden turvallisuuden varmistamiseksi. Kaikissa yksiköissä on mahdollisuus seurustella omaisensa / läheisensä kanssa Skype yhteyden kautta. Yhteyden järjestämiseksi soitetaan hoitavan yksikön yleiseen puhelinnumeroon. Erityistilanteissa, esimerkiksi potilaan ollessa saattohoidossa, omaisia pyydetään ottamaan yhteyttä puhelimitse hoitavaan osastoon tapaamisten järjestämiseksi.Yksiköiden yleiset numerot löytyvät osoitteesta: www.sotesi.fi/yksikot

 • Jos taudin oireet ovat lieviä eikä henkilö kuulu riskiryhmiin, lääkärin tekemää taudinmääritystä ei pääsääntöisesti tarvita, vaan taudin voi sairastaa  kotona. THL:n ohjeet koronaviruksen kotihoitoon.

  Mikäli tilanteesi edellyttää esim. hengenahdistuksen vuoksi terveydenhuollon ammattilaisen arviota, ota yhteyttä puhelimitse:

      arkisin klo 8-16 puh. 03 5210 2020,

      klo 16-22 ja viikonloppuisin puh. 040647 4582.

      Muina aikoina soita ensiapu Acutaan, puh. 03 311 611.