Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Nuorisopassin edut

Nuorisopassin tietosuojaseloste

Nuorisopassi

Nuorisopassi on sähköinen matkapuhelimeen ladattava mobiilisovellus, johon voidaan ladata pääsylippuja erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin ja tapahtumiin tai vaikka lajikokeiluihin. Passiin on myös mahdollista ladata matkalippuja. Passin tavoitteena on innostaa nuoria löytämään mielekästä tekemistä vapaa-ajalleen, ja samalla esitellä Sastamalan ja lähialueiden harrastustarjontaa.

Nuorisopassi -pilotin eteneminen Sastamalassa, (päivitetty 13.3.2020)

Nuorisopassin käyttöä pilotoidaan ennakkotiedoista poiketen helmi- elokuun 2020 aikana nykyisten Sastamalan 7.-luokkien oppilaille.  Pilotin kestoa on jatkettu, koska Korona viruksen leviämisen ehkäisemiseksi useat harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa tarjoavat tahot ovat peruneet kevään toimintansa joko osin tai kokonaan. Nuorisopassiin päivitetään etujen muutoksia sen mukaan, miten toimintaa järjestävät tahot päättävät toiminnan järjestämisestä ja muutoksista.

Pilotti koskee n. 280 oppilasta. Nuorisopassin käyttöönotto vaatii luvan oppilaan tietojen siirtämisestä Nuorisopassiin. Lupa tietojen siirtämiseen tapahtuu sähköisen oppilastietojärjestelmä Wilmassa kautta, jossa huoltajat voivat käydä myöntämässä luvan oppilastietojen siirtämiseen Nuorisopassiin. 

Nuorisopassin sisältämiin harrastus- ja lajikokeiluihin sekä tapahtumiin osallistuminen tapahtuu vapaa-ajalla ja omalla vastuulla, eikä nuoria ole vakuutettu kunnan toimesta. Osallistujien on tärkeää noudattaa lajiin tai harrastukseen liittyviä turvallisuusohjeita.

Nuorisopassi -sovellus on ladattavissa 31.1.2020 alkaen sovelluskaupasta, ja siitä eteenpäin aina pilotin loppuun saakka. Nuorisopassiin kirjaudutaan oppilailla käytössä olevalla Office 365 sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Mikäli nuori on unohtanut Office 365 osoitteensa ja salasanansa, hän voi pyytää niitä koulunsa atk-vastaavalta. (Huom. mikäli oppilas asuu Sastamalassa, mutta opiskelee toisella paikkakunnalla, ja haluaa ottaa Sastamalan Nuorisopassin käyttöön, hänen tulee laittaa asiasta sähköpostia osoitteeseen tuki.nuorisopassi@sastamala.fi)

Mahdollisissa kirjautumis tms. ongelmatilanteissa pyydetään lähettämään sähköpostia osoitteeseen: tuki.nuorisopassi@sastamala.fi Lisätietoa passista löytyy instagramista: "SastamalanNuorisopassi".

Nuorisopassin edut, (päivitetty 16.3.2020)

Nuorisopassi sisältää maksuttomia ja edullisia lajikokeiluja sekä tapahtumalippuja. Korona viruksesta johtuen Nuorisopassin etuja päivitetään kokoajan. Muutoksena aiemmin ilmoitettuihin etuihin:

Vammalan Nuotiosiskot ja Tyrvään Metsänpojat ovat ilmoittaneet partiotoiminnan olevan peruttu 15.4.2020 saakka

Sastamalan Taekwon-Do seura on ilmoittanut toiminnan olevan peruttu 30.3.2020 saakka.

VSV:n yleisurheiluharjoitukset peruttu toistaiseksi

Sastamalan kaupungin nuorisotilat suljettu

Sastamalan kaupungin liikun- ja kuntotasalit suljettu

Sastamalan seurakunnan ryhmätoiminta peruttu

Harrastusbussin liikkuminen Ellivuoreen peruttu 16.3.2020 alkaen.

Sastamalan seudun museo ja Pukstaavi ovat kiinni 13.4.2020 saakka

Kulttuuritalo Jaatsi on kiinni 13.4.2020 saakka.


Nuorisopassin alkuperäiset tarjoukset ovat nähtävillä Nuorisopassin edut osiossa. Huomioithan, että osa tarjouksista on muuttunut Korona viruksen leviämisen ehkäisemisen varatoimenpiteenä.

Nuorisopassin tietosuojaseloste

logo

Harrastusbussi

Harrastusbussin kulkeminen peruttu 16.3.2020 alkaen. Ajamatta jäävät  siis 18.3. ja 25.3. suunnitellut vuorot.