Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Nuorisopassi

Nuorisopassi on sähköinen matkapuhelimeen ladattava mobiilisovellus, johon voidaan ladata pääsylippuja erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin ja tapahtumiin tai vaikka lajikokeiluihin. Passiin on myös mahdollista ladata matkalippuja. Passin tavoitteena on innostaa nuoria löytämään mielekästä tekemistä vapaa-ajalleen, ja samalla esitellä Sastamalan ja lähialueiden harrastustarjontaa.

Nuorisopassin käyttöä pilotoidaan ensikeväänä helmi-huhtikuun 2020 aikana Sastamalan 7.-luokkien oppilaille. Pilotti koskee n. 280 oppilasta. Oppilaat saavat sähköiseen oppilastietojärjestelmä Wilmaan joulukuun 2019 aikana kyselyn, jossa oppilaiden huoltajilta pyydetään lupa oppilastietojen siirtämiseen Nuorisopassiin.

Nuorisopassin sisältämiin harrastus- ja lajikokeiluihin sekä tapahtumiin osallistuminen tapahtuu vapaa-ajalla ja omalla vastuulla, eikä nuoria ole vakuutettu kunnan toimesta. Osallistujien on tärkeää noudattaa lajiin tai harrastukseen liittyviä turvallisuusohjeita.

Nuorisopassi on mahdollista ladata matkapuhelimeen alkuvuodesta 2020. Nuorisopassiin kirjaudutaan oppilailla käytössä olevan office365 sähköpostiosoitteella.

Nuorisopassi tulee sisältämään maksuttomia ja edullisia lajikokeiluja sekä tapahtumalippuja. Tarjoukset julkaistaan tällä sivulla tammikuussa 2020.