Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Nuorisopassin edut

Nuorisopassin tietosuojaseloste

Nuorisopassi

Nuorisopassi on sähköinen matkapuhelimeen ladattava mobiilisovellus, johon voidaan ladata pääsylippuja erilaisiin vapaa-ajan harrastuksiin ja tapahtumiin tai vaikka lajikokeiluihin. Passiin on myös mahdollista ladata matkalippuja. Passin tavoitteena on innostaa nuoria löytämään mielekästä tekemistä vapaa-ajalleen, ja samalla esitellä Sastamalan ja lähialueiden harrastustarjontaa.

Nuorisopassin käyttöä pilotoidaan ensikeväänä helmi-huhtikuun 2020 aikana Sastamalan 7.-luokkien oppilaille. Pilotti koskee n. 280 oppilasta. Oppilaat saavat sähköiseen oppilastietojärjestelmä Wilmaan joulukuun 2019 aikana kyselyn, jossa oppilaiden huoltajilta pyydetään lupa oppilastietojen siirtämiseen Nuorisopassiin.

Nuorisopassin sisältämiin harrastus- ja lajikokeiluihin sekä tapahtumiin osallistuminen tapahtuu vapaa-ajalla ja omalla vastuulla, eikä nuoria ole vakuutettu kunnan toimesta. Osallistujien on tärkeää noudattaa lajiin tai harrastukseen liittyviä turvallisuusohjeita.

Sastamalassa käyttöön otettavaan Nuorisopassi -sovellukseen on tulossa päivitys tammikuun lopulla, mistä johtuen Nuorisopassia ei ole vielä mahdollista ladata sovelluskaupasta. Uusi sovellus on ladattavissa viimeistään 3.2.2020, ja siitä eteenpäin aina pilotin loppuun saakka. Nuorisopassiin kirjaudutaan oppilailla käytössä olevalla Office 365 sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Mikäli nuori on unohtanut Office 365 osoitteensa ja salasanansa, hän voi pyytää niitä koulunsa atk-vastaavalta. (Huom. mikäli oppilas asuu Sastamalassa, mutta opiskelee toisella paikkakunnalla, ja haluaa ottaa Sastamalan Nuorisopassi käyttöön, hänen tulee laittaa asiasta sähköpostia osoitteeseen tiina.haronoja(a)sastamala.fi.)

Nuorisopassi tulee sisältämään maksuttomia ja edullisia lajikokeiluja sekä tapahtumalippuja. Tarjoukset ovat nähtävillä Nuorisopassin edut osiossa.

Nuorisopassin tietosuojaseloste

logo

Harrastusbussi

Osana Nuorisopassi -pilottia järjestetään ylimääräisiä bussivuoroja vuoroviikoin kahdella eri reitillä:

Reitti 1 kulkee 5.2., 19.2, 4.3. ja 18.3. Aikataulu: klo 16.00 Pehulan koulu- klo 16.05 Kiikan koulu- klo 16.20 Vammalan las- klo 16.40 Ski Ellivuori. Paluukyyti lähtee Ellivuoresta klo 20.00, ja reitti ajetaan käänteisenä.

Reitti 2 kulkee 12.2., 26.2., 11.3. ja 25.3. Aikataulu: klo 16.00 Suodenniemen koulu- klo 16.15 Mouhijärven Yhteiskoulu- klo 16.35 Karkun koulu- klo 16.15 Ski Ellivuori. Paluukyyti lähtee Ellivuoresta klo 20.00, ja reitti ajetaan käänteisenä.

Harrastusbussin liikennöitsijänä toimii Vammalan Palveluliikenne Oy. Nuorisopassi oikeuttaa kahteen ilmaiseen yhden suuntaiseen bussikuljetukseen. Ilman Nuorisopassin etua kuljetuksen hinta on alle 24-vuotiailta 1,50€ ja yli 24-vuotiailta 3€. Paikallisliikenteen paikalliskortti käy.

Huom. Bussissa on 22 paikkaa.

Harrastusbussin aikataulu ja reitit Ellivuoreen