Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Joustavat koulutusmallit yritysten tueksi -hanke

Hankkeessa keskeisenä tavoitteena on osaavan työvoiman saatavuuden turvaaminen seutukaupunkien kärkitoimialoilla. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi hankkeessa kartoitetaan yritysten ja työelämän koulutustarpeita sekä etsitään niihin joustavia koulutusmalliratkaisuja. Tavoitteena on myös lisätä yritysten tietoutta uudesta ammatillisesta koulutuksesta sekä kehittää toisen asteen työprosesseja ja asiakaspalveluohjauksen osaamista. Hankkeessa rakennetaan toimintamalleja koulutuspolkujen toteutuksiin yhdessä koulutuksenjärjestäjän, yritysten ja seutukaupunkien kanssa, jotta osaajapulaan pystytään vastaamaan ketterästi.

Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa -hankekokonaisuus kehittää uudenlaista Monikampus Finland -alustamallia, jossa koulutuksen strategisina kumppaneina ovat yritykset, yrityspalvelutoimijat, työvoimaviranomaiset sekä koulutuskumppanit toiselta asteelta korkeakouluihin.

Hankkeen päätoteuttaja on Raahen koulutuskuntayhtymä. SASKY koulutuskuntayhtymä on hankkeessa osatoteuttaja ja yhteistyökumppaneina Seutukaupungeista on mukana Parkano, Ikaalinen, Sastamala ja Huittinen sekä verkostokumppanina Kokemäki.


Yhteyshenkilö: Aino-Riitta Joutsen p. 0407073630

Rahoittaja: Etelä-Pohjanmaan Liitto, SeutuAIKO-rahoitus