Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Kaupungin Avoimet ovet 10.10.

Juhlavuoden tapahtumat

Sastamala 10 vuotta!

Sastamalan kaupunki syntyi vuoden 2009 alussa, kun Vammalan kaupunki sekä Mouhijärven ja Äetsän kunnat liittyivät yhteen. Tätä ennen Suodenniemi oli jo ehtinyt liittyä Vammalaan (2007) ja jos mennään vielä pidemmälle historiaan, kasvua tapahtui  jo 1973, kun Karkun ja Tyrvään kunnat liitettiin silloiseen Vammalaan. Äetsä puolestaan muodostui 1981 yhteenliitetyistä Keikyän ja Kiikan kunnista. Nykyiseen muotoonsa kaupunki asettui vuonna 2013, kun Kiikoisten kunta liittyi Sastamalaan.

Vuonna 2019 juhlimme yhdessä 10-vuotiasta Sastamalan kaupunkia. Kaupunki haastaa sastamalalaiset järjestöt, yhdistykset, yritykset ym. toimijat miettimään, miten ne voisivat juhlistaa kaupungin 10-vuotisjuhlavuotta. Haaveena ja toiveena on, että eri puolilla kaupunkia tapahtuisi koko vuoden ajan. Juhlavuoden ohjelmaa voivat olla esimerkiksi erilaiset tapahtumat, näyttelyt ja konsertit monin eri tavoin, monen toimijan voimin ympäri kaupunkia.

Kokoamme tälle sivulle juhlavuoden tapahtumat aikajärjestyksessä. Voit ilmoittaa oman tapahtumasi mukaan toimittamalla tapahtumaasi koskevat tiedot osoitteella paivi.maki-kerttula@sastamala.fi. Lisänäkyvyyttä omille tilaisuuksille saa viemällä ne Visitsastamala.fi -tapahtumakalenteriin. Kalenterin kautta tapahtumia nostetaan näkyviin esimerkiksi kaupungin somekanavissa. Juhlavuoteen liitteyvien tapahtumien ja julkaisujen yhteydessä käytetään aihetunnistetta #Sastamala10.