Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Näytteilleasettajat 2019

Näet näytteilleasettajan viemällä hiiren kartalla ko. paikan päälle.

Sisäpaikat

     A INFO / VisitSastamala

     B Sastamalan kaupunki

     C Alueviesti, Iskelmä ja Radio City

 

 1. Tulimajat   
  Karkuntie 60   
  050 525751   
  ari@tulimajat.fi  
  www.tulimajat.fi  
  Takat, uunit, liedet ja muut kodin tulisijat.

 2. Vammalan Hyötykeräys Oy
  Kiertokatu 1
  050 5559362
  info@hyotykerays.fi
  www.hyotykerays.fi
  Tervetuloa tutustumaan meidän näyttelyosastoihin ja keskustelemaan päivän polttavista kierrätysastioista ja erityisesti muovin kierrätyksestä! Nyt on korkea aika siirtyä kestävän kehityksen tielle. Me kaikki voimme tehdä osuutemme ilmastonmuutoksen hidastamiseksi!

 3. Vammalan Yrittäjät ry    
  040 5660132   
  vammala@yrittajat.fi  
  https://www.yrittajat.fi/vammalan-yrittajat  
  Toimimme yrittäjien, Sastamalan kaupungin ja Lounais-Pirkanmaan seutukunnan menestykseksi. Vuonna 1931 perustetun yhdistyksemme tärkeimpiä tehtäviä ovat jäsenistön edunvalvonnasta, osaamisen kehittämisestä ja jaksamisesta huolehtiminen sekä Sastamalan elinvoimaisuuden varmistaminen yhdessä Sastamalan kaupungin ja muiden sidosryhmiemme kanssa.  Järjestämme tapahtumia ja koulutustilaisuuksia jäsenistöllemme, liikunta- ja virkistäytymismahdollisuuksia, osallistumme Vammalan kauppiasverkoston toimintaan sekä vaikutamme aktiivisesti paikkakunnan kehittämiseen yhdessä Sastamalan kaupungin kumppanina.

 4. Oma Säästöpankki   
  Kauppakuja 2   
  020 7582610   
  haijaa@omasp.fi  
  www.omasp.fi  
  Tervetuloa tyytyväisten asiakkaiden pankkiin.Olemme läsnä arjessasi kaikissa pankkiasioissa ja haluamme tuoda palvelumme lähelle sinua. Suomen suurimpana säästöpankkina palvelemme 40 konttorissa ja kattavien digitaalisten kanavien kautta ympäri Suomea. Asiakkaanamme asioit omassa pankissasi siten kuin sinulle parhaiten sopii: kellon ympäri verkossa, sijainnistasi riippumatta mobiilissa ja perinteisesti paikan päällä omassa konttorissasi. Haluamme tarjota paikkakunnan parasta palvelua, olla lähellä ja läsnä.

 5. by itu   
  Koivukuja 15   
  040 3715130   
  byitu.fi@gmail.com  
  www.byitu.omaverkkokauppa.fi  
  Rakkaudesta tehdä käsillä kaunista - by itu-käsityöt mm. hassut, hauskat mutta hyödylliset käsin huovutetut Satu-saunahatut, käsin neulotut pipot, ponchot ja sukat ovat Avainlippu-tuotteita.

 6. Niemen Tehtaat Oy   
  Teollisuuskatu 7   
  010 5124600   
  info@niementehtaat.fi  
  www.byniemi.fi 
  120-vuotias Niemen Tehtaat on Suomen vanhin ja suurimpia kalustevalmistajia. Kodinkalusteiden lisäksi olemme laajentaneet mallistoamme toimistokalusteisiin. (riviväli) Työn tekemisen muotoja on tänä päivänä monenlaisia ja toimitilojen kalustetarpeet voivat vaihdella nopeastikin. Muunneltava ja säädettävä Office ByNiemi -toimitokalustemallisto vastaa näihin haasteisiin. Kalustamme toimistojen lisäksi myös päivä- ja hoivakodit. Kalusteet valmistamme pitkälti paikallisesti Vammalan ja Suodenniemen tehtailla.

 7. Kangaskauppa Nokian kauppahuone   
  Kauppakaari 6    
  kauppahuone@gmail.com  
  http://www.hannamarja.com/

 8. Kokemäenjoen yläosan kalatalousalue 
  http://www.vammalanseudunkalastusalue.net/

  Tervetuloa keskustelemaan lähialueen kalastuksesta, kalastusluvista ja valvonnasta! Osastolla ovat paikalla uuden kalatalousalueen hallituksen jäseniä sekä Vaparetkiltä Mikko Ollila.
  Kalatalousalue on vesialueen omistajien ja alueen muiden toimijoiden yhteistyöelin. Sen toiminnan tarkoituksena on kehittää alueensa kalataloutta sekä edistää jäsentensä yhteistoimintaa kalavarojen kestävän käytön ja hoidon järjestämiseksi.
  Sen tehtäviä ovat mm. kalavarojen käytön ja hoidon suunnittelu ja niihin liittyvä tiedotus, käyttö-ja hoitosuunnitelman laadinta, kalastuksenvalvonnan järjestäminen ja yhtenäislupa-alueiden muodostamisen edistäminen. Kokemäenjoen yläosan kalatalousalue vastaa pääosin alueen kalastuslupien myynnistä www.kalapassi.fi verkkokaupan kautta.

 9. Sastamalakoti   
  Hossantie 3   
  050 5052721   
  paula.kokkonen@sastamalakoti.fi  
  www.sastamalakoti.fi  
  Sastamalakoti tuottaa vanhusten ympärivuorokautista tehostettua hoivaa ja senioritukiasumista. Erilaisia asumismuotoja yksiöitä ja kaksioita, joihin ikäihminen saa omannäköisen kodin. Ympärivuorokautisessa hoivassa erikokoisia asumisryhmiä, joissa omat hoitajat. Meillä liikutaan, toimitaan aktiivisesti ja ulkoillaan. Senioritukiasumisessa tehdään yksilöllinen palvelupaketti tarpeen mukaan. Sastamalakodilla on aktiivinen kuntoutus- ja vapaa-ajanohjaaja, jonka pitämät kerhot ja toiminnat kuuluvat pakettiin automaattisesti.

 10. Mainosteippi   
  Nuutilankatu 4   
  050 3787117   
  info@mainosteippi.fi  
  www.mainosteippi.fi

 11. Esmes Clothing Oy   
  Itsenäisyydentie 66   
  050 5255168   
  asiakaspalvelu@esmesclothing.fi  
  www.esmesclothing.com  
  Esmes Clothing tarjoaa trendikkäitä vaatteita & asusteita kaikenkokoisille naisille merkeiltä VILA, ONLY, JUNAROSE, YAS ja PIECES. Löydät meidät Sastamalan K-Citymarketista sekä verkkokaupasta osoitteesta www.esmesclothing.com

 12. Sastamalan riistanhoitoyhdistys   
  Peltokuja 10   
  050 3481599   
  sastamala@rhy.riista.fi  
  www.eraverkko.fi/rhy/sastamalan-riistanhoitoyhdistys  
  Riistanhoitoyhdistys on riistahallinnon paikallistason yksikkö, jonka toiminta-alue on yhden tai useamman kunnan alue tai kylärajoihin rajoittuen osa suurkuntaa. (tyhjä rivi) Riistanhoitoyhdistys vastaa kestävän riistatalouden edistämisestä toiminta-alueellaan, huolehtii metsästäjien vapaaehtoistoiminnan edistämisestä ja organisoinnista sekä hoitaa sille säädetyt julkiset hallintotehtävät.

 13. AITO hyvän olon kauppa   
  Puistokatu 10   
  03 5141166   
  sastamala@luontaistuntijat.fi   
  www.luontaistuntijasastamala.fi  
  Tule tutustumaan AITO-kaupan osastolle (13) mm. Frantsilan eteeristen tuoksujen maailmaan. Opit mm. tekemään itse pyykkietikkaa. Osastolla myös paikallisen Impolan kasvitilan hampputuotteet; kosmetiikkaa ja elintarvikkeita.  Lisäksi mahdollisuus kotimaisen DNA Terveys ja Hormonit -geenitestin hankkimiseen Testi sopii kaikille ja antaa arvokasta tietoa geeniperimästä terveyden ja hyvinvoinnin tueksi. Voit ennakoida monet terveysriskit ja vaikuttaa elämäntavoilla hyvinvointiisi. Nähdään messuilla!

 14. Sisustusliike Eveliinan talo (Edustus Ernomasessa)  
  c/o Café Ernomane Itsenäisyydentie 5,
  Isompi liike Välikatu 17, Nokia  
  040 5575278
  ulla-maija@eveliinantalo.fi
  https://www.eveliinantalo.fi/
  Eveliinan Talon tuotteita myynnissä Sastamalassa Cafe Ernomasessa. Liikkeessämme Nokialla laajempi valikoima. Verkkokauppa palvelee vuorokauden ympäri. Facebookissa ja Instagramissa esittelemme uutuuksia. Eveliinan Talo on ihastuttava sisustus- ja lahjatavaraliike Nokialla. Löydät putiikistamme uutta ja ajan patinoimaa, herkkää ja hempeää, rouheaa ja pehmeää. Yhdistelemme kotoisasti eri tyylejä. Tervetuloa tutustumaan putiikin aarteisiin paikallisessa kahvilassa, somessa, kivijalkaliikkeessä ja messuilla!

 15. Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy 
  Pesurinkatu 179 
  03 4242619   
  neuvonta@lhj.fi  
  www.lhj.fi  
  Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy eli LHJ ylläpitää Sastamalan jäteasemaa Vammalan keskustan tuntumassa Pesurinkadulla. Jäteasemalle voit tuoda lähes kaikki kodin jätteet huonekaluista auton akkuihin, josta huolehdimme ne kierrätykseen ja hyödynnettäviksi. Jäteasema palvelee arkisin maanantaista perjantaihin kello 11-18. Aseman henkilökunnan tavoitat numerosta 03 511 5831.

 16. Vammalan Seurahuone   
  Puistokatu 4-6    
  03 51941   
  info@vammalanseurahuone.fi  
  www.vammalanseurahuone.fi

 17. Fixus Center A-Osast Sastamala Oy   
  Itsenäisyydentie 5   
  03 5141811, 040 6616347   
  huolto@a-osat.fi ja varaosat@a-osat.fi  
  www.a-osat.fi  
  Fixus Center A-Osat Sastamala Oy on Sastamalassa, Itsenäisyydentie 5 toimiva ajoveuvojen monimerkkikorjaamo ja varaosaliike. Meillä tehdään huollot joka merkkiin takuusta tinkimättä ja ammattitaidolla. Myymälästämme löydät myös laajan valikoiman auton varaosia ja tarvikkeita.

 18. Aamulehti ja Tyrvään Sanomat       
  www.aamulehti.fi ja www.tyrvaansanomat.fi   
  Tule kysymään Aamulehden ja Tyrvään Sanomien messutarjous. Saat mukaasi tuoreet uutiset.

 19. Nostelema - Pakenema  
  Tampereentie 38 A 1   
  044 0637716   
  joonas@nostelemassa.fi  
  www.nostelema.fi  
  Nostelema - Kaikille sopiva kuntosali! Salilla on huomioitu kattavasti erityyppisten kuntoilijoiden tarpeet, jokaiselle löytyy jotakin. Laitteet tukevat tasapainoista ja monipuolista harjoittelua. Lisäksi iso vapaapainoalue täyttää kokeneemmankin treenaajan vaatimukset. (tyhjä rivi) Pakenema - Pystytkö pakenemaan 60 minuutissa?  Haasta ryhmäsi Pakeneman yllätyksellisissä pakohuoneissa. Lelumuseo ja Casino Iisa odottavat teitä!

 20. Länsi-Suomen Metsätilat Oy LKV   
  Kiikanojantie 23   
  0400 636113   
  jukka.pusa@metsatilat.fi  
  www.metsatilat.fi  
  Metsätilat-ketjun yhtiöt muodostavat Suomen johtavan maaseutukiinteistöjen välitysorganisaation. Olemme kaikki kokeneita metsäammattilaisia ja toimimme kaikkien maaseudun kiinteistöjen parissa. Myytpä tai ostatpa metsää, peltoa, mökkiä, asuinkiinteistöä tai tonttia, niin apu löytyy meiltä. Länsi-Suomessa teimme vuonna 2018 600 kiinteistön kauppaa ja koko maassa yli 2000. Suurimman osan maaseudun kiinteistöistä löydät sivuiltamme www.metsatilat.fi.

 21. Stailaus Melisa   
  Käsityökatu 16 A6   
  0400 734150   m
  erja.jussila@stailausmelisa.fi
   
  www.stailausmelisa.fi  
  Kaipaatko apua sisustuksen suunnitteluun tai käytännön toteutukseen? Sisustusalan yrittäjänä olen apunasi sisustus-, väri-, ja tekstiilisuunnitelmien laatimisessa. Stailauksessa, kun haluat kohentaa asuntoasi myyntikuntoon tai parantaa oman asumisen mukavuutta. Tule hakemaan mielenkiintoisia vinkkejä ja uusia ideoita. Kysy tarjousta!

 22. Esperi Care Oy   
  Mannerheimintie 164   
  010 4088000   
  info@esperi.fi  
  www.esperi.fi  
  Autamme niitä, jotka tarvitsevat elämiseensä tukea, hoivaa, hoitoa ja huolenpitoa. Tarjoamme asumista ja elämistä, hyvinvointia ja viihtymistä kodeissamme, palveluissamme ja tuotteissamme joka päivä ympräi Suomea. (tyhjä rivi) Palvelemme ikääntyneitä, mielenterveys- ja päihdekuntoutujia, vammaisia ja kehitysvammaisia, lapsia ja perheitä sekä tarjoamme lääkäripalveluita kunnille ja yksityishenkilöille.

 23. Sasky koulutuskuntayhtymä / Sastamalan oppilaitokset      
  www.sasky.fi  
  SASKY koulutuskuntayhtymän hius- ja kauneudenhoitoalan opiskelijat esittelevät alan palveluja, tekevät minimanikyyrejä ja myyvät kauneudenhoitoalan tuotteita. Messupäivinä on myös mahdollista vierailla hiusalan opetustiloissa, jossa tarjolla hiustenleikkauksia ja pikakampauksia non stop periaatteella.  Esillä myös SASKY koulutuskuntayhtymän opiskelu mahdollisuudet monipuolisesti.

 24. Telilän Sähkötyö Oy   
  Pukintie 242   
  03 5128111   
  tsoy@telila.fi  
  www.telila.fi  
  Sähköurakointia jo yli 60 vuoden kokemuksella. Telilän Sähkötyö Oy tunnetaan monipuolisena sähköurakointiyrityksenä, joka palvelee niin julkista, teollista kuin yksityistä sektoria. Pääpalveluihimme kuuluvat kokonaisvaltainen sähköurakointi, sähkö- ja järjestelmäsuunnittelu, kunnossapito sekä aurinkosähköjärjestelmät.

 25. Tyrvään Vihertoimi   
  Kaukolantie 35   
  040 568 0957   
  info@vihertoimi.fi  
  www.vihertoimi.fi

 26. Herkkujuustola   
  Kurvosentie 3   
  050 364 8898   
  juustotupa@herkkujuustola.fi  
  www.herkkujuustola.fi

 27. Pirasen luomutila   
  Kallialan kirkkotie 30   
  040 7427394   
  tiiamari.piranen@gmail.com  
  www.pirasenluomutila.com  
  Pirasen luomutilalla paikalliset luomu-myllytuotteet ja lampaantaljat. (riviväli) Vuokramökkimme tarjoaa loistavat puitteet niin lomailuun, juhlien viettoon kuin kokousten järjestämiseen. Lisäelämyksen tarjoaa mökin läheisyydessä oleva savusaunamme, jonka lempeä löyly ja hämärä tunnelma siivittävät entisajan tunnelmaan.

 28. OP Sastamala   
  Puistokatu 2   
  010 2575202   
  sastamalan@op.fi  
  www.op.fi

 29. Biojussi Oy   
  Väkiparrantie 25   
  0500 764145   
  jukka.harjula@biojussi.fi  
  www.biojussi.fi  
  Biojussilta saat laadukkaat jätevesijärjestelmät harmaille vesille, Talli-Jussin hevosenlantahuoltoon sekä suuret kompostorit biojätteelle.

 30. Liikuntakeskus Pinkki
  Torikatu 1
  045 233 2677
  sastamala@liikuntakeskuspinkki.fi
  www.liikuntakeskuspinkki.fi

   

 31. Tupperware    
  050 3256177   
  lahti.anu@luukku.com   

 32. Kunnon Startti Oy   
  Onkiniemenkatu 6   
  03 5115811   
  kunnonstartti@kunnonstartti.fi  
  www.kunnonstartti.fi  
  Monipuolinen kuntosali, tehokkaat pienryhmätunnit, PT-ohjaukset, fysioterapia- ja hierontapalvelut.

 33. K-Rauta Sastamala talomyynti   
  Hopunkatu 9   
  040 5162187   
  ilkka.vuori@omakotitalo.net  
  www.omakotitalo.net  
  Valitsemalla muuttovalmiin Ainoakodin tai Kimara hirsitalon, sinun ei tarvitse murehtia rakennusprojektin kustannuksista ja aikataulujen pitämisestä. Autamme sinua oikean talomallin valinnassa tai oma arkkitehtimme suunnittelee sen teille. Lisäksi saat avuksesi K-Raudan sisustussuunnittelijan, joka auttaa sinua valitsemaan mieleisesi pintamateriaalit. Voit valita myös sisustusta vaille valmiin talon tai talopaketin.

 34. Pirte työterveys ja lääkäriasema   
  Onkiniemenkatu 18   
  03 56564600   
  asiakaspalvelu@pirte.fi  
  www.pirte.fi  
  Pirte on 100 % suomalainen ja paikallinen työterveys ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Pirte toimii kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla (kesä 2019). Pirtestä löydät yleis- ja erikoislääkäreitä, hoitajia, psykologeja, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja ja työelämän asiantuntijan. Pirten palveluihin luottaa noin 2000 yritys- ja 42 000 henkilöasiakasta. Pirtelle on myönnetty Avainlipun ja Yhteiskunnallinen yritys -merkin käyttöoikeus.

 35. Säästöpankki Sastamala   
  Puistokatu 6     
  www.saastopankki.fi/huittistensp  
  Huittisten Säästöpankki toimii Lounais-Pirkanmaan ja Satakunnan talousalueella palvellen asiakkaitaan Sastamalan, Huittisten, Euran, Säkylän ja Porin konttoreissa. Kuulumme Säästöpankkiryhmään yhdessä 23 muun paikallisen säästöpankin kanssa. Edistämme yksilön ja yhteisön taloudellista hyvinvointia. Tahdomme, että meidät tunnetaan rohkeudesta, asiantuntijuudesta ja intohimosta tehdä erinomaista asiakastyötä. Tarjoamme asiakkaillemme kattavien vähittäispankkipalvelujen lisäksi sijoittamisen, kodinvaihdon ja vakuuttamisen palveluja. www.saastopankki.fi/huittistensp

 36. Yrityspuisto Syke   
  Vammaksentie 1   
  040 5890606   
  www.sykesastamala.fi  
  Yrityspuisto Syke tarjoaa kasvuyrityksille yritystontteja ja toimitiloja. Yrityspuistossa toimii nykyään 12 yritystä työllistäen yli 200 henkilöä. Tarjoamme yrityksille huippu infrastruktuurin, valmiit tulipalvelut ja Sastamalan aktiiviset yritysverkostot. Meillä on helppo toimia ja kasvaa! Kaavoitamme parhaillaan uusia tontteja nykyisen yritysalueen yhteyteen, ja tontit tulevat varattaviksi syksyllä 2019. Jos olet kiinnostunut hankkimaan tontin, kannattaa olla yhteydessä meihin jo nyt. Näin voimme huomioida erityistoiveesi.  

 37. LC Sastamala/Vammala    
  050 3424900    
  www.lcvammala.fi  
  Lions Club Sastamala/Vammala on toiminut Sastamalan alueella jo 60 vuotta. Toimimme hyväntekeväisyys- ja avustusjärjestönä omalla paikkakunnalla. Toimimme myös yhteistyössä kaupungin ja muiden yhteisöjen kanssa ns. kolmannen sektorin toimijana. Lions Club Vammala/Sastamalan toiminnassa on mukana n. 60 Lionia ja Ladyä.

 38. Tyrvään Pappila   
  Asemakatu 4   
  010 4190290   
  postia@tyrvaanpappila.fi  
  www.tyrvaanpappila.fi  
  Sastamalan keskustassa, Liekoveden rannassa on yksi Suomen kauneimmista ja tyylikkäimmistä pappiloista. Tyrvään Pappila yhdistää herkullisen ruoan ja elämykselliset tapahtumat ympäri vuoden. Kesällä käytössä on myös vehreä terassi sekä amfiteatteri. Hurmaava Pappila tarjoaa täydelliset puitteet myös juhlallesi. Tervetuloa nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta ja keittiömestarimme maistuvista tarjoiluista! Katso kesän tapahtumat: tyrvaanpappila.fi

 39. LASUvuokraus   
  Salmenrinne 5   
  050 3672152   k
  laus.holma@gmail.com
    
  www.facebook.com/lasuvuokraus/  
  Juhlat tulossa? Vuokraa esim. paellapannut, juomakaapit, juomacoolerit, teltat, grillit, lisätuolit ym. Lisätietoja löytyy: facebook.com/lasuvuokraus

 40. Casa Rosalin   
  Sastamalankatu 39    
  casarosalin@live.fi  
  www.casarosalin.fi/

 41. Studio Happy Artisan   
  Siikasuonkatu 18   
  045 1147004   
  info@studiohappyartisan.fi  
  www.studiohappyartisan.fi  
  Sisustus- ja somistusalan palvelut a:sta ö:hön kestävän kehityksen mukaisella arvomaailmalla kuluttajille ja yrityksille. Miten ottaa huomioon ekologisuus ja maapallon sietokyvyn rajat meitä ympäröivien tilojen, materiaalien ja tavaroiden valinnassa? Jaamme tietoa, suunnittelemme ja stailaamme tiloja, konsultoimme, kehitämme ja autamme yrityksiä, kierrätämme, edustamme ja myymme materiaaleja ja tuotteita, joissa on kestävä idea.  Yhteistyössä osastollamme Seinäruusu ja Casa Rosalin.

 42. Linja-autoliikenne Antti Lauhamo Oy ja Matkatoimisto Matkapojat Oy   
  Penttilänkatu 1 
  03 5130412   t
  oimisto@lauhamo.fi
   
  www.lauhamo.fi
  www.matkapojat.fi

 43. Tervetuloa tapaamaan messuesiintyjiä!  Esiintyjämme ovat tavattavissa tällä osastolla pääsääntöisesti aina esiintymisen jälkeisen puolen tunnin ajan.      44 Kultalyhty   Tupurlantie 7 C 2   040 8225170   kultalyhty@gmail.com  www.kultalyhty.fi  Kultalyhty tarjoaa kotimaisia ihania lahjatavaroita, tyylikkäitä vaatteita niin naisille kuin miehille ja muodikkaita jalkineita. Häijään kylästä löytyvästä muotimekasta löytää muotitietoinenkin asiakas oman lempituotteensa. Valikoimassa myös isoja kokoja naisille ja miehille, joten koosta ei ole muodikkuus ja laatu kiinni.

 44. Pesunopsa   
  Itsenäisyydentie 15   
  0400 456740   
  pesunopsa@pesunopsa.fi  
  www.pesunopsa.fi  
  PESULAPALVELUT SASTAMALASSA, PIRKANMAALLA JA SATAKUNNASSA  Pesu-Nopsa on Sastamalassa toimiva yritys, joka on tarjonnut kattavia pesulapalveluita jo vuodesta 1986. Toiminta-alueemme kattaa Pirkanmaan ja Satakunnan, Sastamalan lähialueella. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua niin yrityssasiakkaille kuin kotitalouksillekin. Meille hyvä palvelu, puhdas lopputulos ja tyytyväinen asiakas ovat kunnia-asioita.  MONIPUOLISIA PALVELUITA NOPEASTI JA LUOTETTAVASTI!  Pesu-Nopsa tarjoaa kattavia pesulapalveluita mattopesusta kemiallisiin pesuihin. Yrityksemme erikoisosaamista ovat kemialliset pesut, joilla saadaan puhtaaksi niin juhlavaatteet kuin kodin tekstiilitkin.  UUTTA TYRWÄÄLLÄ  Pesu-Nopsassa morsiuspukuja, juhlapukuja ja kastemekkoja. Edullisesti omaksi tai helposti vuokralle.  FRIENDTEX  Pohjoismaista muotia naiselle.   

 45. Evelace edustaja Sinikka Taipale     
  taipale@evelace.fi   
  www.evelace.fi/sinikkataipale  

 46. Nosh edustaja Nina Kaarrela   
  Soperontie 79    
  nina.kaarrela@noshvaatekutsut.fi  
  www.facebook.com/groups/NinanNOSHystavat/  
  Kotimaisen Nosh Company Oy:n laadukkaat, luomupuuvillaiset vaatteet naisille ja lapsille.

 47. Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi ja Sastamalan seudun museo   
  Marttinlankatu 12   
  010 3212950   
  info@pukstaavi.fi  
  www.pukstaavi.fi  
  Suomalaisen kirjan museo Pukstaavi on iloinen ja ilmeikäs kirjan koti, jossa viihtyvät kaikenikäiset. Museon tapahtumat ja näyttelyt valottavat suomalaisen kirjan 500-vuotista historiaa. Sastamalan seudun museo on yli  80-vuotias kulttuurihistoriallinen museo, joka esittelee ja tallettaa paikkakunnan historiaa. Kirjakorttelissa sijaitsevissa museoissa on vuosittain vaihtuvia näyttelyitä ja museot järjestävät myös rikasta tapahtumatarjontaa vauvasta vaariin.

 48. Ellivuori Resort   
  Karkunkyläntie 600     
  www.ellivuoriresort.fi

 49. Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servi   
  Hoitokatu 6 A     
  www.servi.fi  
  Sastamalan Ruoka- ja Puhtauspalvelut Oy Servi on erinomainen arjen kumppani, joka tuottaa ruoka- ja puhtauspalveluja huolehtien asiakkaidensa terveydestä ja hyvinvoinnista vuoden jokaisena päivänä.

 50. Satagroup   
  Vammaksentie 1   
  040 01235000   
  ari.kiviniemi@satagroup.fi  
  www.satagroup.fi

 

Ulkopaikat


U01 Finnpelti Oy   
Heinoontie 7   
050 3733113   
finnpelti@finnpelti.fi  
www.finnpelti.fi  
FinnPelti on vuonna 1992 perustettu ohutlevytuotteita ja kokoonpanopalveluja tarjoava perheyritys. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset kotitaloudet kuin ammattirakentajat, peltisepät, talotehtaat, metalli- ja konepajateollisuus sekä rakennusteollisuus. Tarjoamme käyttöösi viimeisimmän tietotaidon ohutlevyjen materiaaleista ja työskentelytavoista. Pitkän kokemuksen tuoma metallialan tuntemus, osaava henkilöstö, modernit toimitilat, nykyaikainen laitekanta ja osittain automatisoitu tuotantoprosessi takaavat, että saat meiltä paljon enemmän kuin pelkkiä peltitöitä. Toimintamme perustuu avomuuteen, luottamukseen ja sitoutumiseen.


U02 LC Sastamala / Annastuuna     
info@annastuuna.fi  
www.annastuuna.fi  
Nuorekas, palveluhenkinen naisklubi, joka toimii paikallisesti vanhusten, lasten, nuorten ja vammaisten hyväksi.


U03 Sastamalan Ympäristöyhdistys     
sastamalan.yy@gmail.com   
www.sll.fi/sastamala  
Sastamalan ympäristöyhdistys ry kuuluu Pirkanmaan luonnonsuojelupiirin ja siten samalla myös Suomen luonnonsuojeluliittoon. Sastamalan ympäristöyhdistyksen tavoite on Sastamalan viimeisten luontokohteiden pelastaminen ja keskustan kulttuuriympäristöjen säilyttäminen. Yleistavoitteena on terveellinen, viihtyisä, monipuolinen ja virikkeellinen ympäristö.


U04 Konetalo Kiviranta   
Trakinkatu 4   
03 5179000   
myynti@konetalokiviranta.fi  
www.konetalokiviranta.fi  
Paikallista palvelua ja kauppaa jo vuosikymmenten ajan.


U05 Thai ruokaa Wassana Kaihlamäki   
Voimantie 2   
040 1899281   
wassana.kaihlamaki@hotmail.com  
Thai ruokaa suomalaiseen makuun. Voi syödä joko paikanpäällä tai ottaa mukaan.


U06 Liekoranta   
Asemakatu 34   
03 5143662 
 liekoranta@liekoranta.fi  
www.liekoranta.fi  
Monipuolista cateringpalvelua yksityisille ja yrityksille erilaisissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Sastamalassa 118-vuotias tilausravintola ja ympärivuotista majatalo majoitusta idyllisessä miljöössä. Aidosti, maukkaasti, palvellen-jo vuodesta 1901!


U07 Sastamalan Lämpömaailma & Cleaner Future Oy     
sastamala@ilmalampo.net 
www.ilmalampo.net
Ilmalämpöpumppujen sekä ilmastointilaitteiden myynti ja valtuutettu asennus. Maailman johtavan ilmastointilaitevalmistajan Daikinin edustus Sastamalassa.

SolarSastamala.fi, Cleaner Future Oy

Satakielenkatu 27
040 5569468
joni.lepisto@cleanerfuture.fi
www.solarsastamala.fi
Tarjoamme laadukkaita taloohtaisia aurinkopaneelijärjestelmiä valmiiksi kotiisi asennettuina.


U08 Kirjastoauto / Sastamalan kaupunginkirjasto     
www.facebook.com/sastamalankaupunginkirjasto/


U09 Tyrvään Vapaapalokunta    
www.tyrvaanvpk.fi


U10 Satamalan 4H-yhdistys     
outi.jokela@4h.fi  
www.4h.fi/sastamala  
Sastamalan 4H-yhdistyksen ulkoteltalla on tarjolla ongintaa sekä lapsille että aikuisille. Paikalla myös 4H-yrittäjiä sekä kerho- ja muun toiminnan esittelyä.


U11 Westdesign, Tainan Savipaja ja Westgarage   
Kotirannantie 3 
044 5793000   
taina.nurmi@westdesign.fi  
www.westdesign.fi
www.tainansavipaja.fi
www.westgarage.fi  
Westdesign- Tarra ja tekstilipaino. Tainan savipaja-valmistaa keramiikkaa, erilaisia kädentaidon kursseja, Westgarage-Autohuoltokorjaamo Nokialla.


U12 Sastamalan omakotiyhdistys ry   
Prunnilankatu 3   
050 3091465   
phaapahuhta@gmail.com   
www.omakotiliitto.fi/sastamala  
Vammalan seudun Omakotiyhdistys ry  aloitti toimintansa 1971  toimialueena Vammala ja sen ympäristökunnat. Kuntaliitosten myötä Vammala nimen muuttuessa Sastamalaksi oli myöskin tarvetta päivittää säännöt vastaamaan nimellisesti ja toiminnallisesti uutta tilannetta. Sääntömuutoksessa toteutettiinkin Sastamalan kaupunkia mukaillen yhdistyksen  uudeksi nimeksi Sastamalan Omakotiyhdistys Ry. Sastamalan Omakotiyhdistys Ry on  Omakotiliitto ry:n jäsenyhdistys.


U13 Haapamäki Rallycross team  
Rallicrossin Suomenmestari Henri Haapamäki esittelee yli 400hevosvoimaista kilpa-autoaan ja myy HRX-fanituotteita.  
www.facebook.com/haapamakiracing1/      


U14 Autotalo Pelttari   
Loimijoentie 55   
044 5601280   
myynti.huittinen@autotalopelttari.fi  
www.autotalopelttari.fi

U15 Hyötykeräys Oy      
www.hyotykerays.fi


U16 mullatmurtoolta.com   
Houhajärventie 561   
050 3458918   
mullatmurtoolta@gmail.com  
www.mullatmurtoolta.com  
Jos pihasi kaipaa kunnostusta; meiltä materiaalit ja innostusta.  Löytyy multaa, koristekatetta, kiviainesta sekä kuoriketta.  Kunnon suodatinkankaan meiltä myös saa,  niin voit huoletta maa-aineksia ja katteita kerrostaa.  Ilolla Teitä palvelemme,  tuotteet pihaan toimitamme.  Paikallista toimijaa suosikaamme ;)  Messuilla mukava on ilmaisia ämpäreitä antaa,  saa sillä vaikka kasteluvettä istutuksilleen kantaa.  Ämpäreitä tuhat on tarjolla mullatmurtoolta.com -osasto   


U17 Kivat Pihat   
Aarnontie 5   
040 7640175   j
aana.liemola@kivatpihat.fi
 
www.kivatpihat.fi  
Kivat Pihat on erikoistunut pihojen ja puutarhojen suunnitteluun, toteutukseen ja piha-alueiden hoitotöihin. Toimimme Sastamalassa ja sen ympäristökunnissa. Olemme kumppanisi Biolan aurinkoenergia-, jätevesi- ja puhdasvesijärjestelmien sekä kuivakäymälöiden ja kompostoinnin suunnittelussa, myynnissä, asennuksessa sekä huollossa.


U18 Hermanni Porvoon Laku   
kiikanpaja@gmail.com