Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Messujen etusivu

Kävijälle

Ohjelma

Näytteilleasettajaksi

Sastamala-messut 2019

Näytteilleasettajan info

Rakentaminen

Messuosastojen rakentaminen tapahtuu perjantaina 26.4. kello 8-22 ja lauantaina 27.4. kello 7-9.30. Osastojen tulee olla valmiina messujen avautuessa 27.4. kello 10.

Sisäpaikkoihin kuuluvat valmiit seinärakenteet, sähköt, valot, nimi otsalautaan ja langaton internet-yhteys. Ulkopaikkoihin kuuluu pinta-ala ja tarvittaessa sähkö (ilmoitathan sähkön tarpeesta etukäteen: teresa.vidfelt(at)sastamala.fi). Ulkopaikat on järjestäjän toimesta merkitty pihaan liidulla. Huomioithan rakenteissa muun muassa sääolosuhteet (telttojen, katosten yms. kevyiden rakenteiden kunnollinen ankkuroiminen).

Osastojen kalustaminen on näytteilleasettajan vastuulla. Messurakentaja vuokraa kalusteita tarpeen mukaan. Kaikki kalustetilaukset toimitetaan suoraan messurakentajalle.

Kalusteluettelo

Kaulustetilauslomake

Infopisteestä (Areenan aulassa) saa ripustukseen ym. pienempään kiinnitykseen tarvittavia tarvikkeita. Huomioittehan, että osastojen seiniin ei saa kiinnittää mitään sellaista, mikä jättää jälkiä (esim. karhuntarra). Jos on tarvetta esim. painavampien tuotteiden kiinnitykseen, ota yhteyttä suoraan messurakentajaan.

Kalusteita, rakenteita ja painavia kiinnityksiä koskevat tiedustelut: Mika Järvinen, puh. 044 977 1453, sähköposti: mika@eventpro.fi.

Näytteilleasettajien tulee pysyä omalla alueellaan ja tavaroiden säilyttäminen ja esittely kulkuaukoilla ja aulatiloissa on ehdottomasti kiellettyä pelastusturvallisuuden vuoksi. Messuhallissa on pystytys- ja purkuvaiheessa pahvirullakot sekä jäteastiat, joihin näytteilleasettajien on toimitettava mahdollinen pois menevä materiaali.

Messupäivät

Kannattaa muistaa, että verkko saattaa ruuhkautua ja hidastua messupäivien aikana. On myös hyvä huomioida, että messualueen lähettyvillä ei ole pankkiautomaattia.

Purkaminen

Messuosastojen purkaminen tapahtuu vasta sunnuntaina 28.4. klo 16 alkaen ja näytteilleasettajat ovat velvoitettuja olemaan paikalla koko messujen ajan eli  27.-28.4. kello 10-16. Messuosasatojen tulee olla purettuna sekä sisä-, että ulkotiloissa sunnuntaina 28.4. klo 22 mennessä. Purkuvaiheessa kannattaa huomioida pihan ruuhkautuminen.

Kulkuluvat

Toimitamme osastoon kuuluvat näytteilleasettajien kulkuluvat (4 kpl / osasto) postitse viikolla 15. Ylimääräisiä kulkulupia voi tilata sähköpostilla teresa.vidfelt@sastamala.fi.

Ravintola

Näytteilleasettajia ja kävijöitä palvelee ravintola Warelius. Näytteilleasettajien on mahdollista ostaa etukäteen muun muassa ruoka- ja kahvilipukkeita. Ravintola pyrkii järjestämään näytteilleasettajille erillisen ruokalippujenpalautuspisteen, jolloin näytteilleasettajien ei tarvitse jonottaa kassalle. Piste ottaa vastaan vain ennakkoon ostettuja ruokalippuja. Asiasta infotaan tarkemmin vielä lähempänä tapahtumaa.  

Näytteilleasettajien ruoka- ja kahvilippujen tilaukset tehdään suoraan ravintolasta: hanna.niemi@sasky.fi tai  040 1372596.

Yhteystiedot

Autamme mielellämme kaikissa Sastamala-messuihin liittyvissä asioissa!

Yhteystietomme ovat:

Ohjelma, yleiset messuihin liittyvät asiat

Johanna Kurkikangas, johanna.kurkikangas@sastamala.fi, 050 366 2902

Osastopaikat, kulkuluvat

Teresa Vidfelt, teresa.vidfelt@sastamala.fi, 050 304 0485 (tilaukset s.postilla)

Osastorakenteet, kalusteet, ripustukset, osastotekniikka

Mika Järvinen, mika@eventpro.fi, 044 977 1453

Ruoka- ja kahviliput

Hanna Niemi, hanna.niemi@sasky.fi,  040 1372596.