Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Messujen etusivu

Kaupungin koronainfo

Kävijälle

Ohjelma

Näytteilleasettajat 2019

Näytteilleasettajan info

Näytteilleasettajaksi

Huutokauppa

Sastamala-messut 2019

Näytteilleasettajan info

Osastonumerointi

Myymme messupaikat moduleina, jolloin messujen lopullinen osastonumerointi on selvillä vasta nyt kun kaikki osastot on myyty. Muistathan tarkistaa osastonumeroinnin lopullisesta listauksesta.


Rakentaminen


Messuosastojen rakentaminen tapahtuu perjantaina 26.4. kello 8.00-22 ja lauantaina 27.4. kello 7.00-9.30. Osastojen tulee olla valmiina messujen avautuessa 27.4. kello 10. Sisäpaikkoihin kuuluvat valmiit seinärakenteet, sähköt, valot, nimi otsalautaan ja langaton internet-yhteys. Ulkopaikkoihin kuuluu pinta-ala ja tarvittaessa sähkö (ilmoitathan sähkön tarpeesta etukäteen: teresa.vidfelt(at)sastamala.fi). Ulkopaikat on järjestäjän toimesta merkitty pihaan liidulla. Huomioithan rakenteissa muun muassa sääolosuhteet (telttojen, katosten yms. kevyiden rakenteiden kunnollinen ankkuroiminen).

Osastojen kalustaminen on näytteilleasettajan vastuulla. Messurakentaja vuokraa kalusteita ja mattoa tarpeen mukaan. Kaikki kalustetilaukset toimitetaan suoraan messurakentajalle.

Kalusteluettelo
Kalustetilauslomake

Infopisteestä (Areenan aulassa) saa ripustukseen ym. pienempään kiinnitykseen tarvittavia tarvikkeita. Huomioithan, että osastojen seiniin ei saa kiinnittää mitään sellaista, mikä jättää jälkiä (esim. karhuntarra). Jos on tarvetta esim. painavampien tuotteiden kiinnitykseen, otathan yhteyttä suoraan messurakentajaan. Vexve Areenan lattia on messujen ajan suojattu Areenan omalla pressulla. Älä leikkaa / käytä mitään teräviä työkaluja lattialla, jotta pressuun ei tule viiltoja tai reikiä. Järjestäjä tarkistaa pressun ennen näytteilleasettajien rakennusajan alkamista. Messuaikana vahingoittunut pressu velotetaan ko. osastopaikan vuokranneelta taholta.

Kalusteita, rakenteita ja painavia kiinnityksiä koskevat tiedustelut: Mika Järvinen, puh. 044 977 1453, sähköposti: mika@eventpro.fi.

Näytteilleasettajien tulee pysyä omalla alueellaan. Tavaroiden säilyttäminen ja esittely käytävillä, kulkuaukoilla ja aulatiloissa on ehdottomasti kiellettyä pelastusturvallisuuden vuoksi.
Messuhallissa on pystytys- ja purkuvaiheessa pahvirullakot sekä jäteastiat, joihin näytteilleasettajien on toimitettava mahdollinen pois menevä materiaali.

Purkaminen

Messuosastojen purkaminen tapahtuu vasta sunnuntaina 28.4. klo 16 alkaen ja näytteilleasettajat ovat velvoitettuja olemaan paikalla koko messujen ajan eli  27.-28.4. kello 10-16. Messuosastojen tulee olla purettuna sekä sisä-, että ulkotiloissa sunnuntaina 28.4. klo 22 mennessä. Purkuvaiheessa kannattaa huomioida pihan ruuhkautuminen.

Kulkuluvat

Toimitamme osastoon kuuluvat näytteilleasettajien kulkuluvat (4 kpl / osasto) postitse viikolla 15. Ylimääräisiä kulkulupia voi tilata sähköpostilla 18.4. asti: teresa.vidfelt@sastamala.fi. Nauhat kulkulupiin saa rakennusaikana messujen infosta.

Ravintola

Näytteilleasettajia ja yleisöä palvelee ravintola Warelius. Näytteilleasettajien on mahdollista ostaa etukäteen muun muassa ruoka- ja kahvilipukkeita. Ravintola pyrkii järjestämään näytteilleasettajille erillisen ruokalippujen palautuspisteen, jolloin näytteilleasettajien ei tarvitse jonottaa kassalle. Piste ottaa vastaan vain ennakkoon ostettuja ruokalippuja. Asiasta infotaan tarkemmin vielä lähempänä tapahtumaa.  

Näytteilleasettajien ruoka- ja kahvilippujen tilaukset tehdään suoraan ravintolasta: hanna.niemi@sasky.fi tai  040 1372596.

Yhteystiedot

Autamme mielellämme kaikissa Sastamala-messuihin liittyvissä asioissa!

Yhteystietomme ovat:

Ohjelma, yleiset messuihin liittyvät asiat

Johanna Kurkikangas, johanna.kurkikangas@sastamala.fi, 050 366 2902

Osastopaikat, kulkuluvat

Teresa Vidfelt, teresa.vidfelt@sastamala.fi, 050 304 0485 (tilaukset s.postilla)

Osastorakenteet, kalusteet, ripustukset, osastotekniikka

Mika Järvinen, mika@eventpro.fi, 044 977 1453

Ruoka- ja kahviliput

Hanna Niemi, hanna.niemi@sasky.fi,  040 1372596.

Ajankohtaista asiaa, messujen ohjelma ja omassa markkinoinnissasi hyödynnettävää ja jaettavaa löydät osoitteista www.sastamalamessut.fi ja www.facebook.com/sastamalamessut/