Sastamala-messujen ohjelma - Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Messujen etusivu

Kävijälle

Ohjelma

Näytteilleasettajaksi

Sastamala-messut 2019

Ryhmä Hau, Kikattava Kakkiainen, Palsanmäet, Larmit - loistavaa ohjelmaa monenlaiseen makuun!

Messujen ohjelmaan on tänä vuonna tuotu entistä enemmän ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille. Lauantaina lavan valtaa Kikattavan Kakkiaisen disco. DJ Kakkiainen soittaa musiikkia ja MC Citykani tanssittaa, leikittää ja liikuttaa yleisöä.  Sunnuntaina pikkuväkeä viihdyttää tällä hetkellä suuressa huudossa oleva Ryhmä Hau. Messuille saapuvat pennuista Samppa ja Vainu. Esiintymisten jälkeen pennut pitävät halihetken, jonka aikana yleisö pääsee halimaan ja yhteiskuviin pentujen kanssa. Vierailevien tähtien lisäksi messuilla nähdään molempina päivinä myös Herra Hakkarainen.

Esiintyjät

Aikuisempaan makuun on asumisen ja vapaa-ajan teeman alle kerätty tällä kertaa asiaa niin sisustamisesta, puutarhasta, remontoinnista kuin elämänhallinnastakin.

Lauantaina ohjelmassa kuullaan sisustussuunnittelija ja -toimittaja Maija Lukkari-Nymanin näkemyksiä sisustuksen uusimmista ja tulevista trendeistä ja rohkaistutaan tekemään itse pientä pintaremonttia Kotirempat remonttimiehen Ari Lahden neuvoilla. Lauantaina ohjelmassa on myös hyväntekeväisyyshuutokauppa. Huutokaupan vetää huutokauppakeisari Aki Palsanmäki apureinaan vaimo Heli ja apumies Markku. Hyväntekeväisyyshuutokauppaan toivotaan sastamalalaisten yritysten tuotteita ja sen tuotto lahjoitetaan myöhemmin nimettävään paikalliseen kohteeseen.

Sunnuntaina ohjelmassa on asiaa puutarhanhoidosta ja elämänhallinnasta: puutarhaohjelmista ja -kirjoista tuttu Sonja Lumme johdattelee yleisön keväisten puutarhatöiden pariin. Elämänhallinnan ja paremman jaksamisen eväitä jakavat Jutta ja Juha Larm. Remontoinnista kiinnostuneille käytännön vinkkejä antaa sunnuntainakin Kotiremppojen Ari Lahti.

Messut juontaa Ilkka Nykänen.