Sastamala-messut - Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Sastamala-messut

Sastamala-messut on järjestetty joka toinen vuosi 2015, 2017 ja 2019. Seuraavien messujen ajankohdaksi oli suunniteltu huhtikuuta 2021.

Koronatilanteesta johtuvan epävarmuuden vuoksi kevään 2021 messut on päätetty siirtää myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan.

 

Sastamala-messujen esiintyjät

 

 

Kolmannet Sastamala-messut järjestetään la 27. - su 28.4.2019. Messujen pitopaikkana toimii tälläkin kertaa Vexve Areena. Luvassa on jälleen monipuolista ja ajankohtaista ohjelmaa asumisen ja vapaa-ajan teemoilla, houkuttelevia messuosastoja sekä mielenkiintoisia kohtaamisia. Pysy kuulolla!

Messujen ohjelmaan on tänä vuonna tuotu entistä enemmän ohjelmaa lapsille ja lapsenmielisille. Lauantaina lavan valtaa Kikattavan Kakkiaisen disco. DJ Kakkiainen soittaa musiikkia ja MC Citykani tanssittaa, leikittää ja liikuttaa yleisöä.  Sunnuntaina pikkuväkeä viihdyttää tällä hetkellä suuressa huudossa oleva Ryhmä Hau. Messuille saapuvat pennuista Samppa ja Vainu. Esiintymisten jälkeen pennut pitävät halihetken, jonka aikana yleisö pääsee halimaan ja yhteiskuviin pentujen kanssa. Vierailevien tähtien lisäksi messuilla nähdään molempina päivinä myös Herra Hakkarainen. Lue lisää

Kaikki vuoden 2019 Sastamala-messujen paikat on myyty. Kiitos mielenkiinnosta ja tervetuloa messuille Vexve Areenalle 27.-28.4.2019! Vuoden 2019 näytteilleasettajat löydät täältä.

hau1