Sastamalan elinkeinopalvelut – Yritysverkostot - Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Tapahtumakalenteri

Yritysverkostot

Sastamalan elinkeinoelämän vahvuuksia ovat aktiiviset ja yhteen hiileen puhaltavat yritysverkostot. Järjestämme säännöllisesti erilaisia tilaisuuksia yrityksille yhdessä yhteistyökumppaniemme kanssa. Tilaisuuksiin on vapaa pääsy, ja voit ilmoittautua niihin yritysten tapahtumakalenterissa.

Yritysaamukahvit

Sastamalan kaupunki ja Sastamalan Osuuspankki järjestävät joka toinen kuukausi aamukahvitilaisuuden, jossa kuullaan aamupalan yhteydessä mielenkiintoisia puheenvuoroja valtakunnallisesti tunnetuilta esiintyjiltä. Esimerkkejä vierailijoista ovat Sari Baldauf, Timo Ritakallio, Mato Valtonen, Pasi Rautio ja Taneli Tikka. Tilaisuudessa kuullaan myös ajankohtaiset kuulumiset kaupungilta ja Osuuspankilta. Tilaisuuden alussa kuullaan lyhyt esittely yhdestä paikallisesta yrityksestä. Samalla kannattaa verkostoitua muiden sastamalaisten yritysten edustajien kanssa.

Lisätietoja: Tanja Aarnikuru

Kauppiasverkosto

Kauppiasverkoston tarkoituksena on vahvistaa Sastamalan kaupallisia palveluja. Kauppiasverkoston toimintaa tukee ja koordinoi kaupungin elinkeinopalvelut, ja siihen ovat tervetulleita kaikki sastamalalaiset kivijalkaliikkeet. Kauppiasverkosto järjestää keväisin ja syksyisin kivijalkaliikkeiden yhteisen kaupallisen tempauksen – Tyrwäyspäivät. Kauppiasverkoston tavoitteena on myös kehittää muuta yhteistyötä esim. yhteismarkkinointi, uudet tapahtumat ja koulutukset. Kauppiasverkosto kokoontuu 4-6 kertaa vuodessa.

Verkoston vuosittainen osallistumismaksu on yksinyrittäjiltä 100 euroa ja muilta yrityksiltä 200 euroa. Osallistumismaksulla katetaan Tyrwäyspäivien kattomarkkinoinnin kustannukset sekä osa Tyrwäyspäivien oheismateriaalista.

Lisätietoja: Teresa Vidfelt

Matkailutoimijoiden verkosto

Matkailutoimijoiden verkosto kokoontuu keväisin ja syksyisin, jolloin aiheina ovat matkailusesonkiin valmistautuminen sekä kesän jälkeen kokemusten ja tulosten läpikäynti. Lisäksi matkailutoimijoille lähetetään säännöllisesti uutiskirjeitä, joissa kerrotaan ajankohtaisista matkailualan kehittämisasioista niin Pirkanmaalla kuin valtakunnallisesti. Sastamalan elinkeinopalvelut järjestävät myös matkailuaiheisia koulutuksia yrityksille.

Lisätietoja: Teresa Vidfelt


Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä.

 • Sastamala elinkeinopalvelut - Yritysasiamies

  Elinkeinojohtaja

  Tanja Aarnikuru

  puh. 040 582 3645
  tanja.aarnikuru(at)sastamala.fi 

 • Sastamala elinkeinopalvelut - Matkailu-ja-tapahtumatuottaja

  Matkailu- ja tapahtumatuottaja

  Teresa Vidfelt

  puh. 050 304 0485
  teresa.vidfelt(at)sastamala.fi