Sastamalan elinkeinopalvelut – positiivista potkua yrittäjyyteen – perusta yritys – kehitä yritystäsi – osta yritys - Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Tilaa uutiskirje

Tapahtumakalenteri

Yritysverkostot

Yritystulkki

Suomi.fi

Uusi yritys

Tervetuloa yrittäjäksi Sastamalaan!

Yrityksen perustaminen

Aloittavia yrittäjiä ja yritystoimintaa suunnittelevia auttaa yrittäjyysasiantuntija Jukka Huilla, joka on tavattavissa Sastamalan kaupungintalolla (os. Aarnontie 2) elinkeinopalveluiden toimistolla keskiviikkoisin. Varaa henkilökohtainen palveluaika www.ensimetri.fi tai 050 565 8000.

Yrittäjyysbuusti

Pirkanmaan TE-palveluiden Yrittäjyysbuusti on sastamalalaisten käytössä! Yrittäjyysbuusti on maksuton palvelu, ja suunnattu yrittäjyydestä kiinnostuneille pirkanmaalaisille työnhakijoille, joilla varsinainen liikeidea voi olla vielä löytymättä ja alle 12 kuukautta yrittäjinä toimineille henkilöille. Yrittäjyysbuustin tarkoituksena on antaa sopivaa apua yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen. Toiminta perustuu buustaajien eli palvelutuottajien verkostoon, joista saat valita juuri sinulle sopivaa neuvontaa ja ohjausta maksuttomasti. Palvelu löytyy: https://palvelualusta.fi/ Palvelutuottajista löydät myös paikallisia asiantuntijoita.

Yritystoiminnan kehittämisen ja yrityksen perustamisen lisäksi palvelun tuloksena voi syntyä myös erilaisia kevytyrittäjyyden ja itsensä työllistämisen muotoja. Lue lisää: https://kasvubuusti.fi/yrittajyysbuusti-yrittajaksi-aikoville/

Sopivan toimitilan yrityksellesi löydät toimitilasivustoltamme. Sijoittumisasioissa auttaa vt. elinkeinojohtaja Tanja Aarnikuru.

Koko Sastamalan alueella yrityksillä on mahdollisuus hyödyntää paikallisia yritystukia.

Yritystoiminnan suunnitteluun löydät apua Sastamalan kaupungin tarjoamasta Yritystulkki-palvelusta. Paljon hyödyllistä tietoa löytyy myös suomi.fi-sivuilta.


Kuinka voimme olla avuksi? Ota yhteyttä.

  • yrittäjyysasiantuntija

Jukka Huilla

ajanvaraus 050 565 8000
jukka.huilla(a)ensimetri.fi

 

  • Sastamala elinkeinopalvelut - Yritysasiamies

    vt. Elinkeinojohtaja

    Tanja Aarnikuru

    puh. 040 582 3645
    tanja.aarnikuru(at)sastamala.fi