Sastamala palkitsee urheilijoita, joukkueita ja muita liikunnan toimijoita. Esitä palkinnonsaajia. Palkitsemissäännöt. - Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Palkitsemissäännöt

Urheilijoiden palkitseminen sekä liikunnan ja urheilun tunnustuspalkinnot

Sastamalan kaupunki palkitsee ja kannustaa menestyneitä sastamalalaisia urheilijoita, seuroja ja toimijoita jakamalla vuosittain stipendejä ja tunnustuspalkintoja. 

Palkitsemisperusteena on urheilijan menestyminen SM-tasolla tai muu kansallinen menestys, näkyvä ja aktiivinen toiminta seuratyössä sekä liikunnan edistäminen Sastamalassa.

Palkintokategorioita ovat mm. vuoden urheilija, vammaisurheilija ja aikuisurheilija sekä valmentaja/ohjaaja ja urheiluseura. Palkinnoilla kannustetaan myös junioriurheilijoita ja annetaan tunnustusta seura-aktiiveille, talkoolaisille ja tapahtumaorganisaatioille. Kaikki SM-mitalistit palkitaan (yleinen sarja ja juniorisarjat).

Kunto-, harraste- ja terveysliikunnan arvostusta halutaan lisätä Kunnon kuntalaisen valinnalla. Kunnon Kuntalainen on henkilö, joka esimerkillään edistää liikunnan harrastusta ja muita terveitä elämäntapoja. 

Esitä palkinnonsaajia

Palkittavia voivat esittää urheiluseurat ja yksityishenkilöt alla olevilla lomakkeilla tai vapaamuotoisilla hakemuksilla.  Liikuntatiimi tekee esityksen palkittavista henkilöistä/joukkueista ja valinnoista päättää sivistyslautakunta.

Palkitsemissäännöt 2019 (pdf)

Edellisten lisäksi kaupunginhallitus palkitsee erikseen merkittävästä kansainvälisestä menetyksestä, kuten olympia- tai paralympiamitali, MM-, EM-, tai PM-mitali.

Lisätietoja liikuntapalvelupäällikkö Jari Aho, p. 050 5971 464 

Liikuntatoimiston Yhteystiedot