Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Kaalisaaren hyppytornin ja aktivointilaiturin suunnittelukilpailu

Sastamalan kaupunki järjestää yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulun kanssa suunnittelukilpailun ajalla 2.6.-8.8.2021 arkkitehti- ja rakennusarkkitehtiopiskelijoille. Kilpailun tarkoituksena on suunnitella Kaalisaareen hyppytorni ja aktivointilaituri, joka on nykyaikainen, monipuolinen, toimiva ja turvallinen vesiliikuntakokonaisuus. Osanotto-oikeus kilpailuun on kaikilla suomalaisissa yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa opiskelevilla arkkitehti- ja rakennusarkkitehtiopiskelijoilla.

Tavoitteena on saada uudesta hyppytornista näyttävä maamerkki Kaalisaareen, joka täyttää nykypäivän turvallisuusvaatimukset.

Kilpailutyön suunnittelussa tulee huomioida mm. hyppysyvyyksiin liittyvät TUKES:in määräykset ja suunnitella rakenteiltaan turvallinen hyppytorni, jossa ovat kahden ja neljän metrin hyppytasot. Lisäksi kilpailutyössä voi suunnitella tornin ja laiturin toiminnallisuuden lisäämiseen erilaisia rakenteita turvallisuus huomioiden, sekä hyödyntää tornille johtavaa laituria ja vesialuetta laajemmin rakenteiden sijoittelussa. Kilpailutöissä kiinnitetään huomiota myös toteuttamiskelpoisuuteen.

Määräaikaan saapuneista kilpailuehdotuksista palkintolautakunta valitsee viisi ehdotusta, jotka toimitetaan Sastamalan kaupungin perusopetuksen oppilaskunnille sekä Sastamalan nuorisovaltuustolle kommentoitavaksi. Palkintolautakunta valitsee palkittavat kilpailuehdotukset oppilaskuntien ja nuorisovaltuuston kommenttien perusteella. Kilpailussa jaetaan palkintorahoja yhteensä 2100€. Palkintolautakunta julkistetaan myöhemmin.

Takaisin