Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Sastamalan elinkeinojohtajaksi on valittu Tanja Aarnikuru

Sastamalan kaupungin elinkeinojohtajaksi on valittu FM Tanja Aarnikuru Sastamalasta.

Aarnikuru on hoitanut elinkeinojohtajan virkaa toimittavana elokuusta 2019 lähtien. Tätä ennen Aarnikuru on toiminut Sastamalan kaupungin yritysasiamiehenä sekä useita vuosia yritysten ja yhteisöjen rahoitus- ja kehittämisneuvonnan tehtävissä Pohjois-Satakunnassa. Nykyisen toimenkuvan lisäksi Aarnikuru on jo aikaisemmissa tehtävissään kerryttänyt kokemusta alueen yrityskentästä ja hän on vahvasti verkostoitunut muun muassa Pirkanmaan ja Satakunnan elinkeinotoimijoiden sekä alueen kehittämisorganisaatioiden kanssa.

Filosofian maisteri -tutkinnon lisäksi Aarnikuru on suorittanut yritysneuvojan erikoisammattitutkinnon sekä maaseudun kehittäjän erikoisammattitutkinnon.

Sastamalan kaupungin elinkeinojohtajan virka oli haettavana 18.3.2021 mennessä. Määräaikaan mennessä virkaan tuli 21 hakemusta. Hakemusten perusteella haastatteluun kutsuttiin viisi henkilöä, joista yksi perui hakemuksensa ennen haastatteluajankohtaa. Päätöksen valinnasta teki kaupunginjohtaja.

Sastamalan kaupungin elinkeinopalveluiden henkilöstöresurssia on tarkoitus täydentää vielä yritysasiantuntijalla. Kevään aikana auki tulevan toimen tarkempi tehtävänkuva käydään läpi seuraavassa konserni- ja elinvoimajaostossa.

Takaisin