Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Hyvää joulua! - kaupunginjohtaja Jarkko Malmbergin joulutervehdys

Vuosi 2020 on päättymässä ja se jää historiaan erikoisena vuotena. Covid-19–pandemia osoitti, kuinka äkkiä ja ennalta-arvaamatta koko maailman meno saattaa hetkessä muuttua, ja millaisia vaikutuksia tällaisilla mullistuksilla on ihan meidän kaikkien arkipäiväiseen elämään.

Onneksi näin joulun alla olemme saaneet positiivisia uutisia rokotteesta. Toivottavasti rokote tehoaa ja sen jakelussa onnistutaan, niin Suomessa kuin koko maailmassa, jotta paluu normaaliin elämään voidaan tehdä mahdollisimman pikaisesti.

Elämme vuoden pimeintä aikaa ja näyttää siltä, että emme täksi jouluksi saa lunta, vaan maa on edelleen sula ja nurmikon vihreys näkyvillä. Joulumieli tuskin kuitenkaan syntyy ulkoisista tekijöistä, vaan pysähtymisestä kiireen keskellä ja rauhoittumisesta. Joulun pyhät katkaiseva arkiset askareet ja tuovat valoa meille kaikille. Nyt on aika ladata akkuja ja valmistautua tulevaan vuoteen. Olkoon se onnekas meille kaikille!

Sastamalan kaupungin puolesta kiitän kaikkia kaupungin asukkaita, yrityksiä, henkilökuntaa sekä yhteistyökumppaneita vuodesta 2020 ja toivotan Teille rauhallista ja turvallista Joulua!

Jarkko Malmberg
kaupunginjohtaja

Takaisin