Sastamalan kaupunki - Kaupungin koronatilannetiedotteet
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Sastamalan alueelle uusia koronasuosituksia tämän viikon torstaista lähtien

24.11.2020

Pirkanmaan koronatilanne on edelleen kiihtymisvaiheessa ja tilanne on viikon kuluessa merkittävästi heikentynyt. Pirkanmaan pandemiaohjausryhmä on antanut tilanteen johdosta suosituksia, jotka otetaan soveltuvin osin käyttöön myös Sastamalan alueella.

Vahva maskisuositus toiselle asteelle ja työpaikoille

Leviämisvaiheeseen siirtymisen ehkäisemiseksi voimaan astuu torstaista 26.11. lähtien yhä laajempi maskisuositus. Kasvomaskeja suositellaan käytettäväksi sekä toisen asteen oppilaitoksissa, että kaikissa julkisilla ja yksityisillä työpaikoilla tapahtuvissa kohtaamisissa.

Työpaikkojen maskisuositus tarkoittaa työntekijöiden kasvomaskin (tai vaihtoehtoisesti visiirin) käyttöä myös peruskouluissa ja päiväkodeissa. Lisäksi muistutetaan maskin käytöstä kaupoissa ja muualla asioidessa. Maskisuositus on voimassa toisella asteella 24.12. asti. Muilta osin suositus on voimassa toistaiseksi.

Yli 20-vuotiaiden liikuntaharrastuksiin rajoituksia

Yli 20-vuotiaiden liikuntaharrastuksissa joukkue-, ryhmäliikunta- ja kontaktilajien sekä harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta suositellaan keskeytettäväksi sisätiloissa 26.11.-15.12. asti, pois lukien maajoukkue-, SM- sekä 1-divisioonatason harjoittelu- ja kilpailutoiminta. Rajoitus ei koske sellaista aikuisten harrastustoimintaa, jossa osallistujien kahden metrin turvavälit säilyvät koko harjoituksen ajan, eikä kansainväliselle huipulle tähtäävää ammattimaista harjoittelua. Lasten ja nuorten harrastustoimintaa jatketaan normaalisti muiden turvallisuussuositusten turvin.

Älä järjestä, äläkä osallistu yli 10 hengen yksityistilaisuuksiin

Yksityistilaisuuksien, kuten perhejuhlien, kohdalla suositusta kiristetään niin, että yli 10 hengen yksityistilaisuuksia ei pidä järjestää, eikä sellaisille suositella osallistuttavan. Suositus on voimassa 15.12. asti.

Takaisin