Sastamalan kaupunki - Kaupungin koronatilannetiedotteet
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Vammalan lukion abiturientit siirtyvät etäopetukseen 11.9. alkae

10.09.2020

Vammalan lukion 3. ja 4. vuoden opiskelijoiden opetus siirtyy etäopetukseen perjantaista 11.9.2020 alkaen. Etäopetusjaksolla pyritään turvaamaan syksyn ylioppilaskirjoitusten järjestelyt. Etäopetusjakso kestää koeviikon alkuun 23.9.2020 asti. Tämän jälkeen abiturientit käyvät koululla kurssikokeissa.

Etäopetukseen siirtymisellä taataan mahdollisimman vähäiset kontaktit ja pyritään siten ehkäisemään virustartuntoja 14.9.2020 alkavien ylioppilaskirjoitusten aikana.

Ylioppilaskirjoituksiin voi osallistua vain terveenä. Opiskelija, jolla on lieviä flunssaoireita, voi osallistua ylioppilaskirjoituksiin, jos on käynyt koronatestissä ja saanut sieltä negatiivisen testituloksen. Näissä tapauksissa kokelas suorittaa kokeen erillisessä tilassa kuin täysin terveet kokelaat.

Positiivisen koronatestituloksen saanut kokelas ei voi osallistua ylioppilaskirjoituksiin. Korona-altistuksen takia karanteeniin asetettu kokelas ei lähtökohtaisesti voi osallistua ylioppilaskokeisiin, mutta näissä tilanteissa tehdään arvio yhdessä terveysviranomaisten kanssa.

Lievästikin oireilevien kokelaiden kannattaa hakeutua koronatestiin heti oireiden ilmaannuttua.

Muut opiskelijat jatkavat lähiopetuksessa, mutta kaikkia opiskelijoita on ohjattu olemaan pois koulusta, jos on lieviäkään hengitystieinfektion oireita.

Etäopetusjakson aikana ei ole oikeutta kouluruokailuun.

Takaisin