Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Avoin varhaiskasvatus lukuvuonna 2020-2021

Avoin varhaiskasvatus on vaihtoehto perheille, joilla ei ole tarvetta koko- tai osapäiväiseen varhaiskasvatukseen. Perheet, jotka saavat kotihoidontukea, voivat osallistua avoimen varhaiskasvatustoimintaan menettämättä kyseistä tukea. Osallistuminen avoimeen varhaiskasvatukseen on maksutonta.

Lukuvuonna 2020-2021 Avoin varhaiskasvatustoiminta toteutetaan Keskustan päiväkodissa (Onkiniemenkatu 1, 38200 Sastamala) keskiviikkoisin ja/tai torstaisin klo 9-12 välisenä aikana riippuen ilmoittautuneiden määrästä.  Toimintakausi alkaa 16.9 ja kestää toukokuulle 2021 saakka. Koulujen loma-aikoina avoimen varhaiskasvatuksen toimintaa ei järjestetä. Toimintaan sisältyy myös ulkoilua.

Avoin varhaiskasvatustoiminta on tarkoitettu noin 2­-5-vuotiaille lapsille. Toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta ja ohjaamisesta vastaavat varhaiskasvatuksen työntekijät. Toiminta tarjoaa lapselle virikkeitä ja sosiaalisia tilanteita sekä mahdollistaa perheiden asioiden hoitamisen joustavasti. Lapsella on mahdollisuus osallistua useammalle tai vain yksittäiselle toimintakerralle. Jokaiselle toimintakerralle tulee kuitenkin ilmoittautua, jotta toiminnan suunnittelu mahdollistuu. Vallitsevan koronatilanteen vuoksi huoltajien tai muiden aikuisten ei ole mahdollista osallistua toimintaan ainakaan syyslukukauden aikana. Avoimessa varhaiskasvatustoiminnassa aikuisten ja lasten suhdeluku voi olla suurempi kuin päiväkotitoiminnassa.

Lapset tuovat välipalaksi omat eväät (esim. leipä, juoma ja hedelmä/vihannes).

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen ennen toiminnan käynnistymistä tehdään sähköpostitse Keskustan päiväkodin johtajalle Katja Iso-Kukkulalle (katja.iso-kukkula@sastamala.fi). Tuothan ilmoittautumisessa esille lapsen nimen, lapsen iän (vuotta/kk) ja toiveet käytettävistä päivistä (ke/to/ke ja to). Ennen ensimmäistä kertaa saatte vastausviestillä tarkempaa tietoa toiminnan käytännön järjestelyistä.

Toiminnan käynnistyttyä ilmoittautumiset ja muu yhteydenpito hoidetaan suoraan avoimen varhaiskasvatuksen puhelinnumeron kautta p. 040 3517323

Lisätietoa:

  • Jarmo Korhonen, Varhaiskasvatuksen päällikkö, p.040 4821420, jarmo.korhonen[at]sastamala.fi
  • Marjut Vuokko, Varhaiskasvatuksen aluejohtaja, p. 040 7128228, marjut.vuokko[at]sastamala.fi.
  • Katja Iso-Kukkula, Päiväkodin johtaja, p.0400 612025 katja.iso-kukkula[at]sastamala.fi.

 

 

 

Takaisin