Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Mouhijärven (entinen nimi Mouhijärvi-Häijää-Salmi) oikeusvaikutteinen osayleiskaavaehdotus nähtävänä

MOUHIJÄRVEN (entinen nimi MOUHIJÄRVI-HÄIJÄÄ-SALMI) OIKEUSVAIKUTTEINEN OSAYLEISKAAVA

Osayleiskaavaehdotus on ollut aikaisemmin nähtävillä, mutta koska muutokset siihen ovat niin merkittäviä, niin osayleiskaavan 2. ehdotus pidetään nähtävillä 1.7.2020 – 13.8.2020
osallisten kuulemista varten internetissä Sastamalan kaupungin kaavoituksensivuilla www.sastamala.fi sekä esitellään sopimuksen mukaan yhdyskuntasuunnittelun tiloissa kaupungintalon 2. kerroksessa.

Lisätietoja ja tarvittaessa esittelyaikoja antaa kaavavalmistelija Merja Juntunen puh. 040 8268417. Lisäksi osayleiskaavan 2. ehdotus on nähtävillä myös Mouhijärven kirjastossa, Uotsolantie 56, kirjaston aukioloaikoina. Osayleiskaavan ehdotukseen 2. voi tutustua myöskin netissä olevan karttaliittymän kautta: https://arcg.is/0qr9Xq

Ehdotuksesta voi nähtävilläoloaikana jättää muistutuksia kaupunginhallitukselle osoitettuina joko postitse osoitteella PL 23 38201 Sastamala tai sähköpostitse osoitteella sastamala@sastamala.fi.

Osayleiskaava käsittää Mouhijärven (Uotsolan) ja Salmin välisen alueen ja se on ns. aluevarauskaava. Osayleiskaava-alueeseen kuuluu Mouhijärven, Siilijärven, Sorvijärven, Jännin, Lamminjärven, Kankarin, Tupurlanjärven ja Saikkalanjoen ranta-alueet.
Yleiskaava laaditaan oikeusvaikutteisena ja ranta-alueella sitä käytetään rakennuslupien myöntämisen perusteena.

Sastamalassa

KAUPUNGINHALLITUS

Takaisin