Sastamalan kaupunki - Kaupungin koronatilannetiedotteet
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Yksinyrittäjien avustushakemusten käsittelyssä on päästy hyvään vauhtiin

19.05.2020

Sastamalan kaupunki on vastaanottanut tähän päivään mennessä 147 kappaletta Yksinyrittäjien 2000 euron korona-avustushakemusta. Myönteisiä päätöksiä on tehty 110. Hylättyjä hakemuksia on muutama, loput odottavat lisätietoja hakijoilta.

- Tukipäätös voidaan tehdä hyvinkin nopeasti, jos hakemuksen liitteet ovat kunnossa, kertoo vt elinkeinojohtaja Tanja Aarnikuru.

Hakija saa tiedon hyväksytystä päätöksestä sähköpostilla. Myönnetty tuki siirtyy maksuun viimeistään seuraavana päivänä ja suoritus näkyy tilillä keskimäärin 3-4 vuorokauden kuluessa.

Korona-avustushakemusten yhteydessä hakijat ovat saaneet myös linkin heille suunnattuun palautekyselyyn. Saadun palautteen mukaan kokemus hakuprosessista on ollut yleisesti ottaen hyvä. Vaikuttaa myös siltä, että yritykset aikovat tulevaisuudessa uudistaa toimintaprosessejaan ja ovat myös entistä halukkaampia verkostoitumaan.

Sastamalassa on noin 1000 yksinyrittäjää ja avustusta on jaossa yhteensä 1 341 900 euroa.

Yksinyrittäjien korona-avustuksen sähköinen haku avattiin 20.4.2020 osoitteessa www.tukialusta.fi.

Hakemus sekä ohjeet löytyvät osoitteesta www.tukialusta.fi. Pirkanmaan kuntien neuvontapalvelu yrityksille palvelee numerossa 03 56 56 5040. Puhelinnumerosta saa yleistä kriisiapuneuvontaa sekä yksinyrittäjätuen neuvontaa. Kriisiapuneuvontaa tarjoaa Pirkanmaan yrittäjät yhdessä yhteistyöverkostonsa kanssa. Yksinyrittäjätuen neuvontaa antaa Pirkanmaan kunnat. Palvelu on avoinna arkipäiväisin klo 09.00 - 17.00, lisäksi toukokuun aikana myös ilta-aikaan tiistaisin ja torstaisin 09.00 - 19.00.

Takaisin