Sastamalan kaupunki - Kaupungin koronatilannetiedotteet
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Sastamalan kaupunki aloittaa yhteistyössä palveluliikenteen ja elintarvikekauppiaiden kanssa Oma kauppa-apu -palvelun – Aluksi palvelun piirissä ovat läntisen alueen palveluliikenteen asiakkaat

31.03.2020

Sastamalan kaupunki aloittaa yhteistyössä palveluliikenteen ja paikallisten elintarvikekauppiaiden ja -yrittäjien kanssa Oma kauppaa-apu -palvelun nykyisen palveluliikenteen eli palikuljetusten asiakkaiden ja koronaviruksen riskiryhmään kuuluvien kuntalaisten tueksi. Palvelun järjestäminen on vasta kokeilukäytössä ja palvelua tarjotaan aluksi vain Läntisen alueen palikuljetusten asiakkaille. Läntiseen alueeseen kuuluvat Kiikka, Keikyä ja Kiikoinen.

Palvelun laajentamisesta muille palialueille tai koskemaan esim. riskiryhmiä tiedotetaan erikseen.

Palvelun työntekijät ovat kaupungin Sivistyspalveluilta vapautuvaa henkilökuntaa, joten asiakkaat voivat käyttää palvelua luottavaisin mielin.

Palveluliikenteen asiakkaisiin ollaan yhteydessä

Sastamalan kaupungin sekä Sotesin Ikäpisteen työntekijät soittavat nykyisille palikuljetuksen asiakkaille viikoilla 14-15 (31.3.-10.4.2020) ja kontaktoivat kuljetuksia käyttävät asiakkaat. Mikäli asiakas haluaa käyttää Sastamalan Oma kauppa-apu -palvelua, hänen tulee tilata palvelu arkisin klo 9-15 numerosta 040 776 2473. Palvelun tilaus tulee tehdä viimeistään oman alueen palikuljetusta edeltävänä päivänä klo 15.00 mennessä. Ensimmäisen kerran tilatessaan palvelua asiakkaalta kysytään hänen henkilötiedot (koko nimi, henkilötunnus, osoite ja puhelinnumero sekä mahdollinen etukortin numero). Asiakkaan henkilötiedot luovutetaan sovitulle elintarvikekauppiaalle tai -yrittäjälle, jotta hän voi tehdä asiakkaalle asiakastilin. Lisäksi asiakkaan henkilötiedot luovutetaan Sastamalan kaupungin palvelusihteerille, joka hoitaa kauppakassi -palvelun käytön laskutuksen.

Läntisen alueen kuljetuksen järjestää Vammalan Palveluliikenne ja elintarvikeostokset kerätään K-Market Torikeskuksesta. Palvelun hinta on viisi (5) euroa/kerta, mikä laskutetaan Sastamalan kaupungin toimesta jälkikäteen. Palvelun hinta sisältää asiakkaan ostosten keräilyn ja ostosten kotiin toimituksen. K-Market Torikeskus puolestaan laskuttaa asiakkaan kauppaostokset kerran kuukaudessa ja lähettää laskun kotiin, laskulla on 14 päivän maksuaika.

Palikuljetukset ovat asiointiliikennettä kyliltä kuntakeskuksiin, kaupungilla ja liikennöitsijöillä on voimassa oleva sopimus palikuljetusten liikennöinnistä. Normaali Palveluliikenne toimii edelleen. Kyyti tilataan voimassa olevan ohjeistuksen mukaisesti.

Sotesin ja työllisyyspalveluiden järjestämät ja sopimuksen mukaiset ikäihmisten kauppa-asioinnit eivät sisälly tähän palveluun.

****

Lisätiedot:

Tiina Haronoja

perhepalvelukoordinaattori, Sastamalan kaupunki 040 637 6079, tiina.haronoja@sastamala.fi

Takaisin