Sastamalan kaupunki - Kaupungin koronatilannetiedotteet
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Johtoryhmän tilannekatsaus 27.3.

27.03.2020

Johtoryhmä toteaa, että Sastamalan osalta tilanne edelleen rauhallinen, mutta tartuntojen osalta ei olla enää nollatilanteessa. Aiheesta ei toistaiseksi tiedoteta enempää.

Erillinen pandemiavastaanotto aukeaa tiistaina 31.3.

Sotesi avaa tiistaina 31.3. erillisen pandemiavastaanoton hengitystieoireisille. Vastaanotolle tullaan vain puhelimessa annetun ohjeistuksen ja ajanvarauksen kautta. Vastaanotto sijaitsee osoitteessa Ojansuunkatu 1 (käynti Ojansuunkadun puolelta kampuksen A- ja F-rakennusten välistä). Pandemiavastaanotto on avoinna arkisin klo 9-18 ja viikonloppuisin klo 10-18. Hoidon tarpeen arviointi arkisin klo 8-16 puh. 03 5210 2020, arki-iltaisin klo 16-22 ja viikonloppuisin klo 8-22 puh. 040 647 4582. Muina aikoina puhelu ohjautuu Acutaan.

Työvoima-apupalvelu auttaa lomautettavia korvaavan työn etsimisessä

Sastamalan kaupungin työllisyys- ja elinkeinopalvelut tukevat paikallisena lähipalveluna sekä lomautettavia / irtisanottuja henkilöitä että lisätyövoimaa tarvitsevia yrityksiä. Uutena toimintamallina otetaan käyttöön Työvoima-apupalvelu, joka on suunnattu sekä työtä etsiville että työvoimaa tarvitseville yrityksille. Palvelun kautta pyritään löytämään korvaavaa työtä lomautetuille tai irtisanotuille henkilöille ja vastaavasti pyritään täyttämään työvoimaa tarvitsevien yritysten tarpeita. Lisätietoja www.yrityssastamala.fi.

Asiointipiste sähköistä asiointia varten

Jo aikaisemin tänään tiedotettiin kuntalaisia varten avattavasta sähköistä asiointia varten avattavasta asiointipisteestä. Asiointipiste on tarkoitettu sellaisille kuntalaisille, joilla ei muuten ole mahdollisuutta käyttää sähköisiä palveluita kuten maksaa laskuja tai asioida sähköisissä asiointikanavissa. Asiointipiste sijaitsee Pääkirjastolla ja se on avoinna ajanvarauksella arkisin maanantaista torstaihin. Palvelu aukeaa maanantaina 30.3. Lisätietoja www.sastamala.fi.

Sastamalan kaupungin poikkeusolojen johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran tiistaina 31.3. kello 15.

Takaisin