Sastamalan kaupunki - Kaupungin koronatilannetiedotteet
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Pääkirjastolle avataan maanantaina sähköisen asioinnin piste

27.03.2020

Sastamalan kaupunki avaa maanantaina 30.3. vain ajanvarauksella toimivan sähköisen asiointipisteen Pääkirjastolle. Asiointipiste on tarkoitettu sellaisten kuntalaisten käyttöön, joilla ei muuten ole mahdollisuutta käyttää tietokonetta. Asiointipisteessä voi maksaa laskuja, asioida sähköisissä asiointikanavissa ja hoitaa sähköpostia. Asiointipiste on avoinna arkisin ma-ti kello 10-18 ja ke-to  kello 10-16, (pe-su suljettu).

Kirjaston luku- ja kirjastosalit, lainaus tai muut kirjaston peruspalvelut eivät ole käytössä.

Asioimaan vain ajanvarauksella

Asiointipiste toimii vain ajanvarauksella. Ajanvaraus tapahtuu maanantaista 30.3. lähtien numerosta 040 138 2040 ja ajan voi varata soittamalla maanantaista torstaihin kello 10-16. Asioimaan pääsee yksi asiakas kerrallaan. Asiointiajan pituus on maksimissaan 45 minuuttia/asiakas.

Asiointipisteeseen vain terveenä ja käsipesun kautta

Kuten ei mihinkään muuallekaan, myöskään asiointipisteeseen ei saa tulla flunssaoireisena. Käyttäjät tulevat koneelle käsipesun kautta ja koneen näppäimistö ja hiiri pyyhitään desinfiointiaineella sekä ennen että jälkeen käytön. Saatavilla on myös kertakäyttöhansikkaita ja desinfiointiliinoja.

 

Sastamalan pääkirjaston asiointipiste
(Sillankorvankatu 1, 38200 Sastamala)

Palvelu avataan maanantaina 30.3.2020

Vain ajanvarauksella toimiva asiointipiste on tarkoitettu sähköiseen asiointiin niille kuntalaisille, joille se ei muuten ole mahdollista. Pisteessä voi esimerkiksi maksaa laskuja ja käyttää sähköpostia.

Huom: Kirjaston luku- ja kirjastosalit, lainaus tai muut kirjaston peruspalvelut eivät ole käytössä!

Ajanvaraus:

Ma-to kello 10-16 numerosta 040 138 2040.

Asiointipiste on auki seuraavasti:

Ma-ti klo 10-18

Ke-to klo 10-16

Pe-su suljettu

Asiointipisteeseen pääsee yksi asiakas kerrallaan.

Asiointiajan pituus on enintään 45 minuuttia.

Ohjeet asiointipisteen käyttäjille:

  • Asiointipisteeseen pääsee vain ajanvarauksella. Kulku tapahtuu pääoven kautta, kirjaston henkilökunta avaa oven ajan varanneille.
  • Ole paikalla sovitusti!
  • Asiakaspisteeseen voi tulla vain terveenä. Eli jos olet kipeä (sinulla on flunssaa, kuumetta, nuhaa, yskää jne.), älä tule paikalle. Näin toimit vastuullisesti ja huomioit muut.
  • Ennen koneen käyttöä, pese kädet yleisövessassa ohjeiden mukaan saippualla ja vedellä.
  • Pyyhi koneen näppäimistö ja hiiri ohjeiden mukaan desinfiointiaineella ennen ja jälkeen koneen käytön ja/tai käytä kertakäyttöhanskoja. Noudata hyvää hygieniaa ja huomioi muut asiakkaat.

Kirjaston henkilökunta auttaa tarvittaessa tulostuksen ja kopioinnin kanssa (asioinnin kannalta välttämättömät kopiot ja tulosteet ovat maksuttomia).

 

Lisätiedot: perhepalvelukoordinaattori Tiina Haronoja, puh. 040 637 6079

Takaisin