Sastamalan kaupunki - Kaupungin koronatilannetiedotteet
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Johtoryhmän tilannekatsaus 20.3.2020

20.03.2020

Sastamalan kaupungin poikkeusolojen johtoryhmä kokoontui perjantaina 20.3.2020 kello 15.

Johtoryhmä toteaa, että koronaviruksen osalta tilanne on pysynyt edelleen rauhallisena.

Perusopetus

Valtioneuvoston päätökselle kaikki peruskoulun 1-3 luokkien oppilaat voivat saada tarvittaessa opetusta myös lähiopetuksen muodossa. Kouluun ei kuitenkaan linjaukseen tehdyn tarkennuksen jälkeenkään ole pakko mennä. 1-3 luokkalaisia suositellaan edelleen vahvasti osallistumaan opetukseen etäopetuksen välityksellä, mikäli mahdollista. Valtioneuvoston asiasta antamaa asetusta muutettiin 20.3.

Sotesi

Sastamalasta testeihin lähetettyjen vastaukset ovat kaikki palautuneet tähän mennessä negatiivisina.

Aikaisempaa tiedotetta sairasloma todistusten tekemisestä tarkennetaan siten, että toistaiseksi lääkärien ja hoitajien vastaanotoilla edelleen kirjoitetaan sairaslomatodistuksia, lukuun ottamatta ns. flunssatodistuksia. Kaikissa tilanteissa ensin yhteys puhelimitse myös sen arvioimiseksi, vaatiiko tilanne käyntiä vai voidaanko asia hoitaa kokonaan puhelimitse.

Apua tarvitaan!

Moni vanhus tarvitsee nyt apua asiointiin kuten kauppaostosten tekemiseen, apteekissa käyntiin jne. liittyen. Kaikki avun tarjoajat voivat jättää yhteystietonsa kaupungin ylläpitämälle yhteystietolistalle, joka löytyy osoitteesta www.sastamala.fi/naapuriapu. Sivulta löytyy tällä hetkellä toistakymmentä avun tarjoajaa.

Ohjeistusta tulossa

Ministeriössä on valmisteilla ohjeistus koronatilanteeseen liittyen. Ohjeistus jaetaan Sastamalassakin  jokaiseen kotiin heti sen valmistuttua.

 

Poikkeusolojen johtoryhmä kokoontuu suunnitelman mukaisesti seuraavan kerran maanantaina 23.3. kello 15:30.

 

Takaisin