Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Mouhijärven Maisemakylät II asemakaava 2020, Karkun asemanseudun asemakaava ja asemakaavan muutos 2019

ASEMAKAAVOITUS

Mouhijärven Maisemakylät II asemakaava 2020

Ympäristölautakunta on hyväksynyt 10.3.2020 Mouhijärven Maisemakylät II asemakaavan 2020:n vireille tulon. Kaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan voi tutustua kaupungintalolla, Aarnontie 2A, 2.kerros, Sastamala sekä www.sastamala.fi/kaavoitus koko kaavoitusprosessin ajan.

Asemakaava käsittää järjestyksessään toisen maisemakylän Tiisalantien eteläpuolella. Tavoitteena on Uotsolan ja Häijään taajamien kaavallinen yhdistyminen sekä tonttivarannon turvaaminen alueella.

Karkun asemanseudun asemakaava ja asemakaavan muutos 2019

Ympäristölautakunta on päättänyt asettaa nähtäville Karkun asemanseudun asemakaava ja asemakaavan muutos 2019:n. Suunnittelualue käsittää Karkun aseman ympäristöä Maakunnantien ja rautatien rajaamalla alueella. Tavoitteena on ajanmukaistaa kaava, parantaa liityntäpysäköinnin edellytyksiä, osoittaa maltillista täydennysrakentamista ja huomioida asianmukaisin suojelumerkinnöin alueen rakennettu kulttuuriperintö ja muinaisjäännökset.

Karkun asemanseudun asemakaava ja asemakaavan muutos 2019 luonnos on nähtävillä osallisten kuulemista varten 18.3. – 13.4.2020 yhdyskuntasuunnittelun tiloissa kaupungintalon 2. kerroksessa ja internetissä Sastamalan kaupungin kaavoituksen sivuilla www.sastamala.fi/kaavoitus sekä Karkun kirjastossa. Luonnoksesta voi jättää mielipiteitä ympäristölautakunnalle osoitettuina joko postitse osoitteella PL 23, 38201 SASTAMALA tai sähköpostitse osoitteella sastamala@sastamala.fi.

Lisätietoja antaa kaavasuunnittelija Pinja Ahola puh. 040 506 2520.

Ympäristölautakunta

Takaisin