Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Miss Suomi Anni Harjunpää vierailee Sastamalassa kaupungin juhlapäivänä 10.10.

Miss Suomi Anni Harjunpää vierailee Sastamalan kaupungintalolla torstaina 10.10. Vierailu on osa Sastamalan 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestettävää Kaupungin Avoimet ovet -tapahtumaa. Sastamalan kaupunki esittää onnittelunsa tuoreelle Miss Suomelle kello 16 ja kaupunkilaiset pääsevät onnittelemaan Annia kaupungintalolla kello 16.15-17.

Kaupungilla avoimet ovet 10.10.

Sastamalan kaupungin 10-vuotisjuhlavuoden pääpäivää vietetään torstaina 10.10. Juhlapäivän kunniaksi useat kaupungin toimipisteet avaavat ovensa ja esittelevät toimintaansa.

Sastamalan kaupungintalo on avoinna kaikille kello 12-18. Kaupungintalolla on Miss Suomen vierailun lisäksi muun muassa näytillä teknisen toimen isoja työkoneita, Yrityspuisto Sykkeen ja kaupungin tonttitarjonnan esittelyä, pikavoittoja Onnenpyörässä sekä kakkukahvitus.  Ohjelmaa on myös useilla kouluilla ja päiväkodeilla, Kotihoitopalveluissa, Kulttuuritalo Jaatsilla, Sivistyspalvelukeskusessa, Sosiaalikeskuksessa, Työllisyyspalveluissa ja Musiikkiopistolla. Muutamat yksiköt ovat järjestäneet ohjelmaa toimitilojensa ulkopuolella: Sastamalan Opiston kaikille avoin kirjoittajatapahtuma järjestetään Kinnalan Koukulla, Mielipiste jalkautuu Mielen maisemat -polulle ja Puisto-osasto järjestää kukkasipuleiden istutusta Pappilanpuistossa. Myös kahvipannu käy kuumana useammassakin toimipisteessä. Sastamalan paikallisliikenne kuljettaa ilmaiseksi kyseisen torstain ajan.

Myös jouluvalot sytytetään juhlan kunniaksi jo 10.10. kello 18. Kaupunkilaisten toivotaan osallistuvan juhlavalaistukseen sekä päivän juhlaliputukseen.

Koko juhlapäivän ohjelma löytyy osoitteesta www.sastamala.fi/sastamala10

Takaisin