Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupunkirakennesuunnitelman 2030 päivitys

Sastamalan kaupungin strategiaan liittyvää vuonna 2014 hyväksyttyä yleispiirteistä maankäyttösuunnitelmaa Kaupunkirakennesuunnitelma 2030 on päivitetty ja tarkistettu.   

Kaupunkirakennesuunnitelmassa esitetään mm. väestötavoite osa-alueittain, taajamien kasvusuunnat, keskukset ja pääväylät. Suunnitelmalla ei ole lakiin perustuvia oikeusvaikutuksia. Se osoittaa kuitenkin kehittämisen painopisteitä ja suuntia ja ohjaa välillisesti suunnittelua, kaavoitusohjelmien sisältöä ja maanhankintaa.

Kaupunkirakennesuunnitelman 2030 päivitysluonnos pidetään yleisesti nähtävillä 3.6.28.6.2019 välisen ajan yhdyskuntasuunnittelun tiloissa kaupungintalon 2. kerroksessa ja kaupungin verkkosivuilla. Suunnitelmaluonnoksesta voi jättää nähtävillä oloaikana kaupunginhallitukselle osoitettuja mielipiteitä ja tarkistusehdotuksia joko postitse osoitteella PL 23, 38201 Sastamala, tai sähköpostitse osoitteella sastamala@sastamala.fi.

Lisätietoja suunnitelmasta antavat kaupungingeodeetti Arto Vuorijärvi, puh. 050 330 1441 ja paikkatietoinsinööri Tatu Sundqvist, puh. 040 579 0251.

Kaupunginhallitus

Takaisin