Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan hakuaika 15.3.-30.4.2019

Hakuaika lukuvuodelle 2019-20 on 15.3. - 30.4.2019. Toimintaan voidaan huoltajan hakemuksella ottaa oppilaita myös kesken toimikauden, jos ryhmässä on tilaa.

Perusopetuslain mukaiseen koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan ovat oikeutettuja 1. ja 2. luokan oppilaat, joiden vanhemmat ovat työssä tai opiskelevat sekä ne 3. - 9.luokan oppilaat, joilla on erityisen tuen päätös.

Lukuvuonna 2019-20 järjestetään seuraavilla kouluilla aamu- ja iltapäivätoimintaa:
Häijää, Karkku, Kiikka, Marttila, Mouhijärven yhteiskoulu, Muistola, Pehula, Stormi, Suodenniemi, Toukola, Tyrväänkylä ja Varila.

Toimintaan haetaan ensijaisesti sähköisesti internet-pohjaisessa Wilma-ohjelmassa osoitteessa: https://wilma.sastamalankaupunki.fi.

Linkki aamu- ja iltapäivätoiminnan sähköiseen hakemukseen aukeaa Wilmaan kirjautumisen jälkeen kohdasta "Hakemukset ja päätökset" ja sieltä oikean laidan kohdasta "Tee uusi hakemus".

Ensimmäisen vuosiluokan oppilaiden huoltajat pääsevät Wiilmaan olemassa olevilla tunnuksillaan. Mikäli huoltajalla ei ole käytettävissään tunnuksia, niitä voi pyytää asianomaisella koululta. Toimintaan voi hakea myös Sastamalan kaupungin kotisivuilta tulostettavalla hakulomakeella 2019-2020, joka toimitetaan Sivistyspalvelukeskukseen.

Lisätiedot: Sivistyspalvelukeskus, opetuspäällikkö Kati Heikkilä, kati.heikkila@sastamala.fi tai puh. 040 648 2240.

 

Takaisin