Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kotisohvalta kodin ostoon? Sastamalassa viritellään virtuaalista asuntonäyttelyä

Sastamalan kaupungilla on ryhdytty visioimaan uudenlaisia tapoja markkinoida ja myydä asuintontteja. Yhtenä ideana keskusteluissa on ollut virtuaalinen asuntonäyttely.

Virtuaalisessa asuntonäyttelyssä kävijä voi vierailla näyttelyssä tabletilla, tietokoneella tai vaikka matkapuhelimella ja kiertää aluetta ja sen taloja aidon näköisessä, mutta mallinnetussa ympäristössä. Sastamalan kaupungingeodeetti Arto Vuorijärven mukaan Sastamalan idea sekä aluetta että sinne istutettuja taloja esittelevästä virtuaalinäyttelystä on ainakin valtakunnan tasolla uusi.

Virtuaalisen asuntonäyttelyn lanseerausta on kaavailtu toteutettavaksi Mouhijärven maisemakylien alueelle, joko täydentämään oikeasti alueelle rakennettavia kohteita tai toteutettavaksi aivan omana kokonaisuutenaan. Vaikka näyttely on tarkoitus toteuttaa virtuaalisesti, se pohjautuu kuitenkin todellisuuteen. - Kaikki talot on suunniteltu todellisille, Mouhijärven maisemakylien alueella sijaitseville rakennuspaikoille ja ne ovat sellaisinaan ostettavissa ja toteutettavissa niille osoitetuille tonteille, kertoo Vuorijärvi.

Virtuaalinen asuntonäyttely on tällä hetkellä suunnitteluasteella. – Lähdemme seuraavaksi kartoittamaan talotehtaiden ja rakennusliikkeiden kiinnostusta. Tarkoitus on, että rakennusliike tai talotehdas osallistuu virtuaalinäyttelyyn omalla kustannuksellaan, mutta saa samalla ilmaista medianäkyvyyttä itselleen ja yhteistyökumppaneilleen. Hyvin suunniteltu kohde myös todennäköisesti johtaa kauppoihin näyttelyn aikana tai sen jälkeen, summaa Vuorijärvi. 

Toteutuessaan virtuaalinen asuntonäyttely avautuisi vuonna 2020, Maisemakylien tontit tulevat varattavaksi 2019.

Asuntonäyttelyn järjestämisen päätavoitteena on markkinoida ja myydä Mouhijärven Maisemakylien alueen tontteja ja markkinoida samalla Sastamalaa potentiaalisena asuinpaikkana. Hanke tukee kaupungin strategista tavoitetta muuttovoittoisesta modernista Sastamalasta. Hanke on mukana Sastamalan elinvoimaohjelmassa 2018-2021.

________

Lisätietoja: kaupungingeodeetti Arto Vuorijärvi, 050 330 1441

 

Takaisin