Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Työllisyyspalvelut

Elinkeinopalvelut

Työ ja yrittäminen

tyo_ja_yrittaminen

Sastamalan kaupunki on vireä, noin 25 000 asukkaan kaupunki läntisellä Pirkanmaalla. Logistisesti Sastamala sijaitsee hyvällä paikalla (VT2, VT11, VT12, merkittävät rahtisatamat, Tampere-Pirkkalan lentokenttä 52 km). Monien yritysten näkökulmasta katsottuna merkittävä asiakaspotentiaali on noin 200 kilometrin säteellä.

Sastamala on vahva yrittäjyyden kaupunki

Juureva ja elävä kulttuuri on Sastamalan luovuuden ja innovatiivisuuden kivijalka. Perinteinen käsityöosaaminen on luonut vankan perustan kehittyvälle ja osaavalle yritystoiminnalle ja seudulla onkin korkea yrittäjyysaste. Sastamalan suurimmat toimialat ovat palvelut (n. 60 %) ja jalostus (n. 30 %). Perinteisiä vahvoja toimialoja ovat metalli-, kumi, muovi ja puuala sekä rakentaminen. Sastamalan elinkeino-ohjelmassa 2014-2017 (http://bit.ly/1SSRU9o) linjataan alueen painopistealueet.

Hyvä paikka asua ja yrittää

Sastamala on turvallinen pieni suuri kaupunki, jossa ihmisen on hyvä elää ja yrittää. Sastamala tarjoaa monimuotoisen ja viihtyisän asuinympäristön, kauniit järvimaisemat sekä kehittyvät palvelut ja liikenneyhteydet. Seudun liikuntamahdollisuudet ovat varsin laajat ja kulttuurinnälkäinen löytää varmasti vatsantäytettä. Kun mietit uutta asuinpaikkaa tai etsit yrityksellesi uusia avauksia - ota suunta kohti Sastamalaa!