Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Kesätyöllistämistuet

Kesätyötori

Kesätyötori 2021

Vuoden 2021 kesätyötori järjestetään Podcastina! Lisäksi löydät tältä sivulta tietoa mukana olevista yrityksistä, avoimista kesätyöpaikoista, kesätyötuesta ja 4H-yrittäjyydestä.

Sastamalan Kesätyötori 2021 -podcast

 Kuuntele tästä Sastamalan Kesätyötori -podcast, jossa kerrotaan kesätyömahdollisuuksista kesälle 2021. Podcastissa 12 yritystä kertoo tarjonnastaan, hakumenettelystä sekä hyvän hakijan ominaisuuksista, ja haastattelijoina toimivat paikalliset nuoret. Aiheina ovat mm. minkälaisia työtehtäviä on tarjolla, minkälaista tyyppiä haetaan, mihin alaikäinen voi työllistyä ja onko töitä tarjolla syksyllä opintojen oheen.

Podcastissa on kaksi jaksoa. Onnea kesätöiden hakuun!

 Jakso 1: https://youtu.be/iGjJuN-8mj4

Sastamalan kaupunki, Vexve Oy, Eezy VMP Sastamala, Pirkanmaan Osuuskauppa, Mattilan Marjatila Oy ja Lantulan Seudun Kyläyhdistys.

Podcast kesätyötori tekstikuvaus jakso 1

 Jakso 2: https://youtu.be/l6a0TFSyPoc

Herkkujuustola Oy, Sastamalan 4H-yhdistys, Viherrakennus Rosalin Oy, Esperi Care Oy, Tuutti Productions ja Adecco Finland.

Podcast kesätyötori tekstikuvaus jakso 2

 Seuraa somessa: #sastamalankesatyotori

Mukana järjestelyissä SASKY koulutuskuntayhtymä, Sastamalan kaupunki sekä 4H-yhdistykset. Podcastin toteuttaminen on suunniteltu, kilpailutettu, ohjeistettu ja aikataulutettu Joustavat koulutusmallit yhdessä yrityselämän kanssa –Seutukaupunkihankkeessa, jossa Sasky on osatoteuttaja. Podcastin on tuottanut Villilä Korporaatio Osuuskunta.

Kemira Chemicals Oy 

Kesätöihin Kemiralle Äetsään, 18 paikkaa, Kemira Chemicals Oy, Äetsä, Sastamala. Haku 14.2.2021 mennessä Katso työpaikat

Tuutti Productions 

Työpaikka suomen pakastetuimman jäätelön parissa! Haemme kesätyöntekijöitä Sastamalaan jäätelökioskille. Haemme nyt viittä, yli 15 vuotiasta, työntekijää osa-aikaisiin työsuhteisiin 25.4-31.8 väliselle ajalle. Töitä on tarjolla 0-30h/viikko ja käsittää myös ilta ja viikonlopputöitä. Työtehtäväsi on myydä jäätelöä ja jättää jälkeesi iloisia asiakkaita.

Kioskityö on vaihtelevaa ja itsenäistä. Pääsääntöisesti työskentelet yksin ja siksi odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja hyvää asennetta niin helle- kuin sadepäivinä. Odotamme sinulta vastuuntuntoisuutta ja joustavuutta työssäsi. Olet asiakaslähtöinen ja ulospäin suuntautunut. Työnkuvaasi kuuluu palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla, minkä lisäksi työssä vaaditaan kioskin ja sen ympäristön siistin ulkoilmeen ylläpitämistä. Sinun tulee olla reipas tarttumaan rättiin omatoimisesti ja valmis muuttuvaan kiireeseen työpäivän aikana. Emme edellytä sinulta aikaisempaa asiakaspalvelu kokemusta vaan uskomme hyvään ja rohkeaan asenteeseen :) Hygieniapassi tulee suorittaa ennen työn alkamista. 

Me tarjoamme kesän viileimmän duunipaikan, hyvän tiimin ja mukavat työajat. Perehdytämme sinut kevään aikana jäätelön saloihin sekä käymme perusteellisesti läpi kioskin käytännön asiat, kioskityössä on paljon vastuuta ja vapautta 🍦 

Kerro meille itsestäsi. Lähetä videohakemus osoitteeseen tuuttiproductions@gmail.com  28.2 mennessä. Halutessasi voit liittää hakemukseen myös CVn sekä todistuksen hygienapassista. 

Pirkanmaan Osuuskauppa

Tehtävänimike: Kesätyöntekijöitä myyjän, liikennemyymälä- ja ravintolatyöntekijän, tarjoilijan, kokin sekä floristin, parturi-kampaajan ja kosmetologin työtehtäviin

Paikkojen määrä: Sastamalaan n. 20

Mahdolliset vaatimukset: Ei vaadita aiempaa kokemusta. Asenne ja aito halu tehdä asiakaspalvelutyötä ratkaisevat.

Mille ajalle: Työsuhteet sijoittuvat pääsääntöisesti kesäkuun alusta elo- tai syyskuun loppuun. Osa työsuhteista voi alkaa sopimuksen mukaan jo aiemmin kevään aikana.

Viimeinen hakupäivä: 14.2.2021 www.pokrekry.fi

Lisätietoa: https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/Kestyntekijit-Pirkanmaan-Osuuskauppaan--17-vuotta-tyttneet-_R-4349 Lisätietoja kesätyöstämme voi tiedustella sähköpostitse pokrekry@eezy.fi

Esperi Care

Haemme ohjaajia niin Hoitokoti Hyrkin puistoon (ikä- ja mielenterveystyö), Hoitokoti Marjalinnaan (Päihdetyö), hoitokoti Liekolakotiin (kehitysvammatyö) kuin Toimintakeskus Oivapajaan (kehitysvammatyö). Voit jättää meille avoimen hakemuksen: ura.esperi.fi tai sähköpostitse yksikönpäälliköille. Yksikönpäälliköt antavat mielellään lisätietoa oman talonsa tilanteesta ja työtehtävistä.

Hyrkin puisto: timo.ollila@esperi.fi, 045 201 6797

Marjalinna: marjatta.jaakkola@esperi.fi, 050 572 3111

Liekolakoti: heidi.syrjälä-nordlund@esperi.fi, 050 469 9217

Toimintakeskus Oivapaja: heidi.hieta-aho@esperi.fi, 050 409 0367

Vaatimuksena lähihoitajan sijaisena toimimiseen on sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon suorittavilta kaksi ensimmäistä pakollista tutkinnon osaa suoritettuna. Hoitoapulaisena voi toimia suoritettuaan 58 opintopistettä. Hygieniapassin ja ensiapukortin suorittaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme myös nuorille mahdollisuuden kokeilla sosiaali- ja terveysalaa kesäisen tutustu työelämään ja tienaa –kampanjan myötä. Työharjoittelun kesto on 2 viikkoa tai 10 työpäivää. Työsuhde sijoittuu 1.6.-31.8. väliselle ajalle. Työnantaja maksaa vuonna 2021 kertakaikkisena palkkana 365€. Korvaus sisältää lomakorvauksen. Työharjoittelupaikkoja kannattaa myös tiedustella suoraan yksikönpäälliköiltä.

Vexve Oy

Tehtävänimike: Tehtäviä on useita, mm. tuotantotyöntekijä, lähettämötyöntekijä, tuotannonohjaaja, hankinta-assistentti, tuotesuunnittelun assistentti. Tehtäviä on avoimena Sastamalan ja Laitilan tehtailla.

Paikkojen määrä: 30 +

Mahdolliset vaatimukset: Vähintään 16 vuoden ikä. Parhaiten kesätyöpaikat sopivat kone- ja metallialan, logistiikan tai muun teknisen alan opiskelijoille tai näistä aloista kiinnostuneille.

Mille ajalle: Yleisimmin toukokuusta elokuuhun tai sopimuksen mukaan

Viimeinen hakupäivä 28.2.2021

Linkki kesätyöpaikkoihin / yhteyshenkilö yhteystietoineen Kaikki kesätyöpaikat löytyvät osoitteesta www.vexve.com/rekrytointi. Jokaisen avoimen kesätyön kohdalta löytyy valitsevan esimiehen yhteystiedot ja soittoajat.

Sastamalan kaupungin puistotoimi

Tehtävänimike: puistotyöntekijä, avustavat työtehtävät

Paikkojen määrä: 14

Mahdolliset vaatimukset: työ on fyysistä ulkotyötä, osalla B-kortti

Mille ajalle: neljän viikon jakso joko kesä- tai heinäkuussa

Viimeinen hakupäivä: 19.3.2021

Lisätietoa: kaupungin kotisivuilta löytyy hakuilmoitus ja  https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/sastamalan-kaupunki/

 

Mattilan Marjatila Oy

Haemme kesäksi 2021 tuoretuotteiden myyjiä ja Maataloustyöntekijöitä/poimijoita

MYYJIÄ

Haluatko olla osa mukavaa työyhteisöä ja tarjota asiakkaille parasta asiakaspalvelua kera maistuvien marjojen? Mattilan Marjatila Oy on mansikan, vadelman ja perunan viljelyyn erikoistunut tila Huittisissa. Myymme tuoretuotteemme suoraan tilalta sekä kauppojen edustoilla ja kauppojen sisällä sijaitsevista suoramyyntipisteistämme.  

Haemme mansikan satokauden ajaksi kesälle 2021 myyjiä useisiin myyntipisteisiimme eri paikkakunnille. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä, asiakaspalveluasennetta, sosiaalisia taitoja sekä itsenäisen työskentelyn hallintaa.

Tarvitsemme tarmokkaita myyjiä Huittisiin (3), Tampereelle (11), Ylöjärvelle (3), Kangasalalle (2), Sastamalaan (2) ja Nokialle (5). Osa myyntipisteistämme on avoinna jo toukokuun loppupuolelta pitkälle syyskuuta. Etusijalla ovat ne kyvykkäät hakijat, jotka pystyvät työskentelemään mahdollisimman pitkän kauden.

 Osa työhaastatteluista ja koulutus valituille pidetään Huittisissa sijaitsevalla tilallamme, vaikka itse työpaikat sijaitsevatkin edellä mainituilla paikkakunnilla.

 Täytä hakemus nettisivuillamme https://www.mattilanmarjatila.fi/meille-toihin . Liitä hakemukseesi mukaan CV ja jos tahdot valokuvasi. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 10.3.2021.

Hakuprosessin eteneminen päivitetään nettisivujemme työnhaku sivulle.

MAATALOUSTYÖNTEKIJÖITÄ / POMIJOITA

 Haluatko olla osa mukavaa kansainvälistä työyhteisöä ja osa Suomalaisessa ruuantuotantoketjussa? Mattilan Marjatila Oy on mansikan, vadelman ja perunan viljelyyn erikoistunut tila Huittisissa. Päätuotantokasvimme on mansikka, jota viljellään avomaalla ja tunneleissa. Haemme mansikan kasvukauden ajaksi kesälle 2021 maataloustyöntekijöitä Huittisiin tilallemme. Suurin tarve on poimintatyötä tekevistä käsipareista juhannuksesta – heinäkuun lopulle.

Aika usein maataloustöitä väheksytään ja sanotaan, että niihin kykenee kuka tahansa. Tosi asia kuitenkin on, että jokainen työ vaatii oman osaamisensa, niin tämäkin. Siksi edellytämme hakijalta

  • vähintään 16 vuoden ikää
  • hyvää fyysistä kuntoa (kyykkyyn - ylös)
  • erilaisten sääolosuhteiden sietokykyä
  • kykyä herätä aikaisin aamulla, koska poiminta aloitetaan aikaisin, jotta marjoja saadaan jo saman päivän myyntiin
  • kansainvälisen työyhteisön sietokykyä
  • Nopeaa päätöksenteko taitoa, koska jokaisen marjan kohdalla tehdään päätös (kypsä, raaka, hyvä vai huono à vaikuttaa poiminta nopeuteen)
  • työnteon asennetta!

Työn esteitä ovat esim. punavihervärisokeus, monet selkäsairaudet ja sellaiset sairaudet, joissa pää ei voi olla alhaalla. Meillä on erittäin vähän konetöitä, vaan iso osa töistä tehdään käsin (istutus, kitkentä ym..)  ja jokaisen valitun on kyettävä myös poimimaan, niin avomaalla kuin tunnelissakin. Etusijalla ovat ne kyvykkäät, sitoutuneet hakijat, jotka pystyvät työskentelemään mahdollisimman pitkän ajanjakson. Palkkaus maaseutuelinkeinojen tes:n mukaisesti. Poiminta  urakkapalkalla.

Haluatko laittaa itsesi likoon ja olla osa Suomalaista alkutuotantoa? Täytä hakemus nettisivuillamme https://mattilanmarjatila.fi/meille-toihin/ . Liitä hakemukseesi mukaan CV. Lähetäthän hakemuksesi viimeistään kesäkuun ensimmäisellä viikolla. Hakuprosessin eteneminen päivitetään nettisivujemme työnhaku sivulle.

Lisätietoa: Mattilan Marjatila Oym Tarja ja Seppo Matomäki, Karhiniementie 353 32710 Sampu (Huittinen), p. 040 755 2850.