Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Kaupungin koronatilannetiedotteet

Kaupungin koronainfo

Kysymyksiä ja vastauksia

Tältä sivulta löydät kysyttyjä kysymyksiä Sastamalan lasten, nuorten ja perheiden palveluista. Voit myös lähettää oman kysymyksesi. Sivustolla näytetään vain yleisiä kysyttyjä kysymyksiä.

 

 

Mistä löytyy tietoja Sastamalan leikkipuistoista?

Tämän sivuston etusivulla näet oikeassa laidassa otsikoita ikäryhmän ja elämäntilanteen mukaan. Tarkempia tietoja leikkipuistoista löydät ikäryhmien 0-2 ja 2-6 alta alaotsikosta Leikkipuistot. Sieltä löytyy lueteltuna kaikki Sastamalan alueen leikkipuistot sekä myös karttahaku, jolla näet kätevästi kunkin leikkipuiston sijainnin.

 

Olemme juuri muuttaneet Sastamalaan ja haluaisin löytää uuden harrastuksen lapselleni, mitä täällä on tarjolla?

Tämän sivuston etusivulta keskiosasta sivua löydät HARRASTUKSET-otsikon, jonka alle on koottuna sekä kaupungin että muun muassa erilaisten seurojen ja yhdistysten järjestämiä harrastuksia. Rohkeasti vaan mukaan katsomaan, mikä harrastus tuntuisi sopivimmalta.

 

Tilanteemme on hankala. Perheessämme on 13-vuotias nuori, joka ei innostu oikein mistään. Lapsuudenaikaiset harrastukset ovat jääneet, ja kännykkä kasvaa jo lähes nuoren kädessä kiinni. Tarvitsemme apua, mitä se voisi olla?

Sastamalan kaupungissa toimii Perheohjaus-niminen palvelu, joka on tarkoitettu tilanteisiin, joihin perheen omat keinot eivät tunnu riittävän. Perheohjaus on ennaltaehkäisevää matalan kynnyksen palvelua pääsääntöisesti perheiden kotona. Perheohjaajien yhteystiedot löydät 13-18 vuotta - otsikon alta kohdasta Perheohjaus.

 

 


Kirjoita tähän sinua askarruttanut asia. Vastaamme sinulle sähköpostitse.


Jos haluat saada henkilökohtaisen vastauksen kysymykseesi, anna sähköpostiosoitteesi.