Sastamalan kaupunki - Tanssin pyörteissä
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Ajankohtaista


Tällä sivulla ei ole ajankohtaisia tiedotteita.

  RSS

Kaupungin koronatilannetiedotteet

Kaupungin koronainfo

Sastamalan kaupungin blogi

Tervetuloa Sastamalan kaupungin blogiin! Blogi avaa ikkunoita kaupungin eri yksiköihin ja kertoo työntekijöiden kertomana, millaisia palveluita kaupunki asiakkailleen tuottaa tai mitä, esimerkiksi lainsäädännöllisiä asioita, palveluiden taakse kätkeytyy, millaista arkea eri toimipisteissä eletään — ja keitä ovat ihmiset kaiken takana.  

Tervetuloa tutustumaan!

Blogi on Sastamalan kaupungin, kunkin yksittäisen bloggauksen kirjoittajan tiedot löydät kyseisen tekstin lopusta.

3. marraskuuta 2016 15.10

Tanssin pyörteissä

Valtakunnallista vanhusten viikkoa vietettiin muutama viikko sitten. Myös Sastamalan alueella oli tarjolla monenlaista mukavaa vanhusten viikon ohjelmaa. Kaalisaaressa järjestettyyn ulkoilutapahtumaan Hopun palvelukeskuksen asukkaat osallistuivat isolla joukolla ja voi kuinka kaunis olikaan syksyn ruska ihastella reitin varrella!  Vanhusten viikolla myös Pihapelimannit toivat rytmejä viikkoon.

Tanssit 1

”Hopun kampuksella” (asumispalveluyksiköt Taimintupa, Kotikallio, Jussinkoti, Iltarusko, Anninpirtti)  päätettiin jatkaa vanhusten viikkoa vielä seuraavallakin viikolla pitämällä kunnon 50-luvun tanssit. Kauniit puitteet tansseille tarjosi Servin Hopunkallion ravintola. Tarja ja Tauno ilahduttivat asukkaita vanhalla tanssimusiikilla. Vapaaehtoisia tanssittajiakin oli tansseihin tullut, joten kaikki halukkaat pääsivät lattialle pyörähtelemään. Tansseissa tavattiin myös tuttuja vuosienkin takaa ja vaihdettiin kuulumisia. Monen asukkaan jalat vetristyivät uusiin kuvioihin tanssin avustuksella.

Tanssit 3

Tanssitarjoiluna oli Hopunkalliolla valmistettua boolia, donitseja ja karkkeja. Marilyn ja Elvis tarkkailivat tarjoilupöydästä tanssiparketin vilkasta menoa ja herättivät keskustelua asukkaiden keskuudessa.

Tanssit-2

Lämpimät kiitokset Tarjalle ja Taunolle, jotka tuovat iloa musiikillaan meille. Kiitokset myös vapaaehtoisille ja Servin henkilökunnalle tarjoilun toteuttamisesta

Hopunkalliolta kotiinpäin mennessä kuului useammalta asukkaalta ”kylläpä oli kivaa” ja silmissä tuikkivat tähdet. Tämän teemme toistekin.

Mervi Marttila
Yksikön esimies, Jussinkoti
Ikäihmisten asumispalvelut