Sastamalan kaupunki - Blogi
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Sastamalan kaupungin blogi

Tervetuloa Sastamalan kaupungin blogiin! Blogi avaa ikkunoita kaupungin eri yksiköihin ja kertoo työntekijöiden kertomana, millaisia palveluita kaupunki asiakkailleen tuottaa tai mitä, esimerkiksi lainsäädännöllisiä asioita, palveluiden taakse kätkeytyy, millaista arkea eri toimipisteissä eletään — ja keitä ovat ihmiset kaiken takana.  

Tervetuloa tutustumaan!

Blogi on Sastamalan kaupungin, kunkin yksittäisen bloggauksen kirjoittajan tiedot löydät kyseisen tekstin lopusta.

RSS
20. toukokuuta 2016 13.10

Mukavaa pelata lenttistä, biitsipalloa ja säbää!

Ojansuun päiväkodin keväinen liikuntatapahtuma järjestettiin Vinkin vapaa-aikakeskuksella keskiviikkona 11.5. Koko perheelle suunnattu yhteinen liikuntatempaus on toteutunut aina keväisin, mutta ensimmäistä kertaa lähdettiin päiväkodin oman pihapiirin ulkopuolelle. Mukaan saatiin myös edustusta VaLePasta ja Roposta.  

Hiitti_2

Perheitä kannustetaan liikkumaan yhdessä

Aurinkoinen sää varmisti tapahtuman sujumisen suunnitelmien mukaisesti sekä ulko- että sisätiloissa. Tapahtuman tarkoituksena oli kannustaa vanhempia liikkumaan lasten kanssa yhdessä.  Jokaiselle perheelle jaettiin passit joihin toimintapisteiltä sai kerättyä leimoja.

Hiitti_3

Erilaiset toimintapisteet tutustuttivat perheitä mm. nassikkapainin, salibandyn ja lentopallon maailmaan. Lisäksi paikalta löytyi temppurata, luontoaiheisia toimintaratoja ja kuvasuunnistusta, unohtamatta tietenkään tärkeintä eli omien eväiden syömistä. Toimintapisteitä perheet saivat kiertää omassa tahdissaan ja haluamassaan järjestyksessä.  

Yhdessäolon merkitys näkyy lasten palautteesta

Lapsilta saatuja palautteita tapahtumasta: ”Mun mielestä oli painiminen ja tosi kivaa mennä hippaa.”, ”Pallottelu oli vähän tylsää, mutta se hiekka oli kivaa. Kävely oli kivaa.”, ”Se kun tehtiin kiertorata iskän kans ja kun paistettiin makkaraa.”, ”Kaikki oli tosi kivaa ja se leima oli kans tosi kiva.”, ”Oli kiva kun me syötiin yhdessä makkaraa.”, ”Paini oli kivaa ja sitten se kun etsittiin niitä kuvia ja eväiden syönti.”, ”Se kuvasuunnistus ja paini, lentopallo ja myös nuijasäbä.”, ”Nassikkapaini, isä otti kintusta kiinni eikä saanut pidäteltyä mua.”, ”Mukavaa pelata lenttistä, biitsipalloa ja säbää.”.

hiitti_1

Ojansuun päiväkodin henkilökunta kiittää kaikkia osallistuneita ja talkoolaisia!

Teksti ja kuvat:

Fanny Hiitti
lähihoitaja
Ojansuun päiväkoti