Sastamalan kaupunki - Blogi
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Sastamalan kaupungin blogi

Tervetuloa Sastamalan kaupungin blogiin! Blogi avaa ikkunoita kaupungin eri yksiköihin ja kertoo työntekijöiden kertomana, millaisia palveluita kaupunki asiakkailleen tuottaa tai mitä, esimerkiksi lainsäädännöllisiä asioita, palveluiden taakse kätkeytyy, millaista arkea eri toimipisteissä eletään — ja keitä ovat ihmiset kaiken takana.  

Tervetuloa tutustumaan!

Blogi on Sastamalan kaupungin, kunkin yksittäisen bloggauksen kirjoittajan tiedot löydät kyseisen tekstin lopusta.

RSS
11. huhtikuuta 2017 7.50

Hopun palveluasumiskeskuksessa tapahtumarikas maaliskuu

Hopun palveluasumiskeskuksen asukkailla on ollut tapahtumarikas Maaliskuu.

Viikon säännöllisesti pyörivien yhteisien hetkien lisäksi, kuun alussa Anninpirtti kutsui muut Hopun kampuksen tehostetun palveluasumisyksiköiden (Jussinkodin, Taimintuvan ja Kotikallion) asukkaat iltapäiväkahville luokseen. Kahvi hetki oli iloinen yhteen kokoontuminen, jossa asukkaat pääsivät vierailemaan ja tutustumaan toiseen palveluasumisyksikköön ja tapasivat samalla tuttaviaan. Aika kului nopeasti kahvia hörppien ja ystävien kanssa höpötellen. Henkilökuntakin lauloi parit laulut pianon säestämänä.

 

 Hopun palvelukeskus

Viimekerralla suuren suosion saanut Tanssit järjestettiin yleisön pyynnöstä uudelleen maaliskuussa. Innokkaita tanssijoita oli paljon ja Servin ravintolan ruokasali täyttyi nopeasti.

Musiikista vastasi jälleen Tarja ja Tauno, suuri kiitos heille! Kiitos myös Servin henkilökunnalle tarjoilujen järjestämisestä sekä muille vapaaehtoisille, jotka olivat mukana tanssiaisten toteuttamisessa.

Tanssiaiset olivat jälleen menestys! Sali täyttyi iloisista ilmeistä, naurusta, musiikista ja ennen kaikkea notkeista tanssi jaloista!

 

 Hopun palvelukeskus 2

Rauhallisten kahvi hetkien sekä vauhdikkaiden tanssiaisten lisäksi, meillä on käynyt Hopun kampuksella vaate- ja kenkäesittelijöitä.  Asukkaat ovat päässeet näin tekemään kätevästi tarvittavia hankintoja.

Olemme myös muistelleet yhdessä menneitä kun Sastamalan seudun museo keräsi muistoja Tyrvään mantasta. Asukkaat kokivat muistelut mielenkiintoisena, koska aihe käsittelee oman paikkakunnan historiaa. Osalle aihe oli tuttu, osalle ei.

Ilmat ovat olleet viimepäivinä niin kauniita, että asukkaiden kanssa olemme ulkoilleet paljon, käyty nauttimassa kevään auringosta. Tästä on hyvä jatkaa kohti kesää.

 

Keväisin terveisin.

Saara Uotila

Geronomiopiskelija/kehittäjätyöntekijä

Ikäihmisten asumispalvelut