Apua ja tukea vanhemmuuteen ja parisuhteeseen - Sastamalan kaupunki
Takaisin ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Apua ja tukea

Tähän sivulle on koottuna sekä paikallisia että valtakunnallisia avun ja tuen tarjoajia. Linkkejä klikkaamalla pääset suoraan kyseiselle sivulle.

Perheneuvola: Perheneuvola tarjoaa perheneuvontapalveluja ja perheohjausta Sastamalan kaupungin ja sopimuskuntien asukkaille.

Perheohjaus: Perheohjaus on lyhytkestoista ja ennaltaehkäisevää, matalan kynnyksen palvelua. Perheohjaajat tekevät luottamuksellista työtä pääsääntöisesti perheiden kotona. Perheohjaus auttaa löytämään omia voimavaroja sekä tarjoaa tukea vanhemmuuteen, kasvatukseen, vuorovaikutukseen ja arjen eri tilanteisiin, kun perheen omat keinot eivät tunnu riittävän.

Lapsiperheiden sosiaalipalvelut : Lastensuojelu, lastenvalvoja, lapsiperheiden kotipalvelu, lapsiperheiden sosiaaliohjaus, tukiperheet ja -henkilöt  

 

 

Mielipiste: Mielenterveys- ja päihdepalvelut


 

Vanhempainnetti : Vanhempainnetti on Mannerheimin Lastensuojeluliiton perheille ja vanhemmille suunnattu sivusto, joka tarjoaa mm. paljon tietoa lapsen kasvusta ja kehityksestä, tukivinkkejä, keskustelut, blogin sekä kirjepalvelun.

Urpot.fi : Tukea ja apua murrosikäisten vanhemmille.

Perheaikaa.fi : Palvelu kaikille lasta suunnitteleville, odottaville sekä pikkulapsiperheiden vanhemmille.


 

Sastamalan seudun mielenterveysseura: On Suomen Mielenterveysseuran jäsenjärjestö. Perustehtävänä on edistää mielenterveyttä ja hyvinvointia sekä tukea ja kehittää mielenterveystyötä monipuolisesti. Yhdistys ylläpitää toiminta-alueellaan ensiapu- ja kriisikeskusta, tarjoaa asumisvalmennuksen sekä sosiaaliasiamiehen palveluja asiakaskuntien asukkaille. Sastamalan seudun mielenterveysseura on kansalaisjärjestö, asiantuntijajärjestö, palveluiden tuottaja ja kehittäjä, joka tarjoaa alueemme asukkaille mahdollisuuden tehdä vapaa-ehtoista mielenterveystyötä, osallistua ja vaikuttaa mielenterveyden hyväksi.

Sastamalan seudun mielenterveysyhdistys VoiMia ry : Yhdistyksen tarkoituksena on edistää mielenterveyttä, yhdistää ja aktivoida yhdistyksen toiminta-alueella asuvia mielenterveyspotilaita, mielenterveyskuntoutujia ja heidän läheisiään, kehittää mielenterveyspalvelujen saatavuutta, laatua ja tasoa.

Sastamalan seurakunta: Joskus elämä tuo eteesi tilanteen, jossa tarvitset tukea, rohkaisua, lohdutusta tai aineellista apua. Silloin ei kannata jäädä yksin.