Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

 

pikibanneri

   

kotisivuille_banneri_mobiili-piki

  

FB-f-Logo__blue_144

kifilogo140x140-fin

kk-logo_fi_green

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

   

  

    

 

 

 

 


 

 

 

TERVETULOA SASTAMALAN KIRJASTON ASIAKKAAKSI!


Täältä löydät kaikkien Sastamalan kaupunginkirjaston toimipisteiden aukioloajat ja yhteystiedot.

Sastamalan kirjasto tarjoaa asiakkailleen sekä viihdettä että tietoa, yhdessäoloa ja yhteistä foorumia. Kirjaston omat ja koko Pirkanmaan kirjastojen aineistot ovat tiedontarvitsijan saatavilla. Pääkirjaston lisäksi palveluja tarjoavat kirjastoauto sekä Karkun, Kiikan, Kiikoisten, Mouhijärven, Stormin, Suodenniemen ja Äetsän toimipisteet.

Aineistoihin ja tietopalveluihin pääset käsiksi Piki-verkkokirjaston sivuilla.

Kirjasto tarjoaa kokoelmiensa ja tietopalvelujen lisäksi palveluja kaikenikäisille kävijöille moniin eri tarpeisiin. Tästä pääset tutustumaan kirjaston kokoelmiin. Täällä voit tutustua kirjaston palveluihin.AJANKOHTAISTA:

Lastenhuone avattu Mouhijärven kirjastossa

20220114_125839

Iloisia uutisia Mouhijärveltä! Lapsille on kalustettu uusi huone lasten- ja nuortenosaston kylkeen. Tila on kohdennettu erityisesti pienimmille ”lukijoille”, mutta kaikki ovat tervetulleita! Nojatuoli ihan kutsuu lukuhetkeen.

Voit tulostaa koronapassin kirjastolla

20211213_093404

Tiesitkö, että kirjastolla pääset käyttämään myös tulostinta. Esimerkiksi Omakantaan kirjautumalla (tarvitset pankkitunnukset tunnistautumiseen) saat tulostettua itsellesi paperisen koronapassin.

Puuntaitaja Tapani Marjanen: 50 vuotta puun sorvausta – opittua ja opetettua 7.2. - 4.3.2022

marjanen sermissä

Köyliössä 1946 syntynyt ja nykyään Luvialla asuva Tapani Marjanen on aloittanut sorvauksen vuonna 1972. Omien töiden valmistamisen lisäksi Marjanen on pitänyt sorvauskursseja esim. Eurajoen Kristillisellä Opistolla ja sorvausnäytöksiä erilaisissa tapahtumissa. Tapanilta on ilmestynyt myös kirja: Syyt ja sorvaukset, iloksi ja opiksi, jossa on opastusta sorvaustöihin ja runsaasti kuvitusta Tapanin töistä. Marjasen taidokkaita töitä on nähtävissä Sastamalan pääkirjastossa 7.2. - 4.3.2022.

Pia Krookin näyttely ’Runokuvia koiran keralla, osa II: syys, talvi’ Kiikan kirjastossa 9.12.2021 - 31.1.2022

Käsikirjoittaja ja sadunkertoja Pia Krookin näyttely ’Runokuvia koiran keralla, osa II: syys, talvi’ on nähtävillä Kiikan kirjastossa 9.12.2021 – 31.1.2022. Runojen ja valokuvamuistojen vuodenkierto täydentyy Runokuvia koiran keralla -näyttelyn toisessa osassa syksyn ja talven luontoelämyksin & yhteistunnoin. Siinä missä kevätkesäiset sävyt ovat pikemmin duurillisia, syystalviset kokemukset kohtaavat paikoin mollivireitäkin – tosin vain hetkellisesti.

TERVELOIKKAA!!


Uudet pysäkit kirjastoautolle

Kirjastoauto pysähtyy jatkossa parittomina maanantaina klo 18.00 - 18.20 Itsenäisyydentie 15 eli Bistron parkkipaikalla sekä keskiviikkoisin klo 17.05 - 17.20 osoitteessa Anolankatu 16 eli leikkikentän tienhaarassa. Sen sijaan Lustakujan pysäkki jää kirjastoauton ohjelmasta pois.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

 


 Pirkanmaan Lukudiplomit on päivitetty. Uudet kirja- ja tehtävälistat löytyvät PIKI-verkkokirjastosta

lukudiplomi_banneri_300x75