Sastamalan asukasluku, veroprosentit ja muuta perustietoa kaupungista. - Sastamalan kaupunki
Ylös

Sastamalan kaupunki

in English По-русски

Termillä ei löydetty valmiita ehdotuksia hakusanalle. Voit kuitenkin suorittaa haun painamalla enteriä.

Kaupungin koronainfo

Rakentajan polku

Asukkaan Sastamala

Asukasinfo

Vapaa-aika ja harrastukset

Sastamala pähkinänkuoressa

Tervetuloa elämyksellisen arjen Sastamalaan!

Emme lupaa, että sinusta tulee täällä sen parempi grillaaja. Tai että kuntosi kohenisi täällä nopeammin kuin muuallakaan. Lukotkaan eivät ole meillä ihan täysin tarpeettomia. Mutta voimme luvata, että Sastamala on turvallinen ja elämyksellinen pieni suuri kaupunki, jossa ihmisen on hyvä elää ja yrittää!

C4509477

Sastamala tarjoaa monimuotoisen ja viihtyisän asuinympäristön, kauniit järvimaisemat sekä kehittyvät palvelut ja liikenneyhteydet. Monipuoliset harrastusmahdollisuudet aina erilaisista liikuntalajeista kulttuuriin ja kädentaitoihin – luontoaktiviteeteista puhumattakaan, löytyvät nekin omalta kylältä.

Sijainniltaankin Sastamala sopii monenlaiseen tarpeeseen: täältä sujahdat nopeasti Tampereelle, Helsinkiinkin ja Pirkkalan lentokentän kautta aina kaukomaille.

Sastamalasta löydät sinulle sopivan asuinpaikan - tervetuloa tutustumaan!

Moni suomalainen haaveilee omakotitalosta järven läheisyydessä, mutta hyvien yhteyksien ja palveluiden äärellä. Sastamalan Ranta-Kukkuri tekee haaveista totta.  Uusi pientaloalue rakentuu luonnontilaiseen kallioiseen metsämaastoon järven rannalle, mutta silti lähelle kaupungin keskustaa ja hyvien yhteyksien päähän Tampereelta. 

Luonnonlähenistä asumista tarjoaa myös vuonna 2020 rakentumaan lähtevät Mouhijärven Maisemakylät. Maisemakylien tonteista suurin osa rajoittuu viheralueeseen, kuitenkin vain lyhyen matkan päähän Pori-Tampere-valtatiestä. Vaikka alue on kumpuilevaa peltomaisemaa, asukkailla on käytössään kahden läheisen taajaman kattavat palvelut.

Sastamalan tonttivarausjärjestelmässä pääset tutustumaan Sastamalan koko tonttitarjontaan ja tekemään varauksen / tarjouksen haluamastasi tontista.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa Herra Hakkaraisen naapuriin, 25 000:n sastamalalaisen joukkoon!